Buna.
eu am facut chestia cu verigheta.
ea trebuie sa fie kununata,
se pune dupa ora 12 noaptea intr-un pahar cu apa proaspata(neinceputa),iar sub pahar trebuie sa intinzi faina,o oglinda in spatele paharului,tu spui in gand o rugaciune,si in acelasi timp rasucesti paharul incet,uitandu-te in el, si in cerkul verighetei, vei vedea un chip de baiat/barbat.mentionez ca se poate face in orice noapte.eu nu am crezut chestia asta,dar am incercat-o, i vreau sa iti spun, ca e adevarata...m-am inchinat cand am vazut chipul prietenului meu.era ca o poza...
te pup
De verigheta nu am auzit! De busuioc nu stiu dar stiu ca de Craciun sa faci o turta foarte foarte sarata sa o mananci si sa te culci! Noapte iti va fi foarte sete si vei visa ca cineva iti da apa! Acel cineva va fi alesul tau!
Refuz sa cred ca printre noi exista oameni care cred asa ceva! Refuz! Ganditi-va ca astia or sa se reproduca...
Astea sunt superstitii... oricum verigheta se pune in pahar cu apa tot de boboteaza si poate fii a unei rude. Nu cred asta.
Nu draga, eu stiam ca de Sanzaiene adica maine se fac chestiile astea.si mai era una ca maine iti faci o paine ft sarata si o manaci pe toata iar seara te duci la un izvor sa vei apa si acolo ii vezi fata alesului tau... ceva gen asta era... funda? aaa si verigheta a unui cunoscut si maine se face ascet lucru
Busuiocul trebuie luat de la preot sfintit...si stiu e la o persoana care chiar si'a visat viitorul sot dovada ca sa si maritat cu el
RRSecularHumanist întreabă: