Si eu am un tata destul de indiferent si stiu prin ce treci. In primul rand cred ca o sa iti cauti un partener care sa te protejeze, sa iti fie alaturi, sa faceti absolut totul impreuna. Dar in unele cazuri nu este neaparat sa cauti un partener care sa semene cu tatal ci asa cum ti.ai dori tu.
Deci eu am un tata foarte rau m-a facut sa tin frica de el cu toate ca de 17 ani jumatate nu sa atins nici cu un deget de mine mie imi e frica de el! Se implika foarte mult llucru ce pe mine ma deranjeza foarte tare el crede ca eu inca mai am 9 ani! Sunt cu pr meu de 4 ani jumatate si tot akest timp a trbuit sa ma ascund din cauza tatalui meu! Pentru ca ma certa! Eu chiar mi'as dori sa fie mai putin mai indiferent cu mine si in ceea ce priveste relatiile cu baietii! De exemplu acum sunt insarcinata cu cel pe care el nu il suporta! Si imi este foarte foarte frica de ceea ce se va intampla! Daca nu a dat niciodata in mine nu cred ca va da acum si totusi mi-e frica! Daca el nu era asa implikat si dur eu cred ca le spuneam cu cea mai mare usurinta! Tatal meu e genul care e dur ca fac ca dreg ca il omor ca nu stiu ce.Si de cateva ori cand s-a intalnit cu prietenul meu pe afara nu i-a zis nimic ba chiar la si mangaiat odata pe cap! In ceea ce priveste ca fetele isi aleg baietii dupa tati sau opusul lor eu nu stiu ce sa zic nu am observat niciodata asta! Si chiar nu pot sa spun cum e tata fata de prietenul meu! Sunt doua relatii diferite eu cu tata si eu cu prietenul meu! Nu stiu ce sa zic! Poate tu nu i'ai dat niciun motiv tatalui tau sa isi faca griji sau poate are prea multa incredere in tine si de aceea nu are probleme sa se gandeasca sau sa fie altfel! Poate daca tu ai fi acum in locul meu sa te duci la el sa ii spui ca esti insarcinata va reactiona urat ( poate am zis ) dar daca vreo data o sa se intample asta pe tine o sa te marcheze pentru ca tu il stii linistit si neinteresat de relatiile tale cu baietii! Iar atunci cand o sa il vezi foarte nervos si tipand si gesticuland o sa te sperii foarte tare! Sau poate nu va zice nimic
!
Ca regula larga, fie vei avea tendinta sa vrei langa tine un tip mai neimplicat (care sa-ti dea libertate deplina, sa nu te intrebe mai nimic), fie vei vrea, compensatoriu, un tip protector si foarte implicat. nu e bine in niciuna dintre variante, calea de mijloc e cea mai buna, dar tu, constientizand faptul ca imaginea tatalui lasa amprente puternice, vei putea sa gasesti linia de echilibru.