| Cdzgariat a întrebat:

Funda+voturihappy! Deci spuneti-mi ce sa fac.De 3 luni stau cu prietenul meu, dar eu am un defect foarte mare ...sunt timida.Cand suntem singuri nu sunt chiar asa de timida, dar atunci cand sunt in preajma prietenilor lui sau colegelor mele de clasa, sunt foarte rusinoasa la fel si el. Ce sa fac? Inca ceva:E bine daca eu ca fata ma duc sa il prind in brate sa il alint in fata tuturor?

3 răspunsuri:
| dOody a răspuns:

Parerea mea : este bine daca il alinti, chiar si in fata tuturor. in fond...de ce ti-ai ascunde sentimentele? Cat despre timiditate, o sa iti treaca, pe parcurs. :*

| Lewis a răspuns:

Aici te pot ajuta! Timiditatea nu e un defect, find timida esti mai speciala, e normal ca vrei intimitate, de exeumplu eu ador fetele mai rusinoase mai timide, sentimentele isi pun amprenta pe acea persoana! In legatura cu imbratisarile, nu e placut pentru cei din jur, te sfatuiesc sa nu mai repeti!

| inger02 a răspuns:

Nu e bine atunci cand il alinti in public pentru ca el ca baiat se simte prost si se va simti jignit. si eu mai sunt timida din cand in cand dar stai linistita daca incepi sa ai mai multa incredere in tine o sa iti treaca. :X