| YukyTsukiyomi a întrebat:

Funda + voturi e ceva mai delicat am o prietena care ii este rusine sa intrebe asa ceva dar m-am oferit eu sa o ajut de aceea am sa pun intrebare ei aici. buna am 13 ani si am o mareee problema de cateva saptamani ma mananca vaginul si imi iese o chestie alba (branzoasa) ceva de genul si ma si stura putin... m-am dat u baneocin si mi-a trecut dar nu de tot inca ma mananca si am acea substanta alba branzoasa ce ar putea fi? si ce-as putea face sa scap de ea
P. S nu am intretinut relatii sexuale si menstruatia mi-a venit cealalta lun acum trebuie sa-mi vina pentru a 4 oara in viata mea si nu stiu ma panichez pentru luna asta nu a mai venit va rog spuneti-mi ce este crying

Răspuns Câştigător
| Maria_7883 a răspuns:

Buna! Spune-i pritenei tale ca menstruatia nu i-a imai venit deorece in primii doi ani este inca in curs de reglare si sa nu fie panicata deoarece in urmatoarele saptamani o sa i vina sigur.Il legatura cu "chestia alba" cred ca este secretie vaginala.Cel mai bine ar fi sa se duca la doctorul ginecologel va stii sigur ce problema are si ce tratament contra mancarimii sa i prescrie.Numai bine!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ar trebui sa stii ca BTS se pot transmite si pe alte cai, nu doar prin sex. Si ar trebui sa mergi la medic, sa iti spuna ce tratament sa faci.

| IloveME a răspuns:

Ai o infectie urinara! cu niste antibiotice prescrise de medic iti va trece.stai linistita si eu am patit!

| rony a răspuns:

Si pe acea prietena o cheama ca si pe tine...dar nu-i nimic rau in asta.Rezolvarea acestei probleme consta in mentinerea zonei intime intr-o perfecta curatenie.

| katy1996 a răspuns:

Pai e normal sati curga lichidul ala alb