| Maria_1576 a întrebat:

Fundalove struckxx.+vot la fiecare raspuns. Am 12 ani si is tentata de etnobotanice.as vrea sa stiu care este cel mai slab cel mai tare si cat costa si unde gasesc obc. ce stare ai cand incerci asa ceva? Toti prietenii mei au incercat si as vrea si eu sa incerc si eu.si n uvreau raspunsuri de genul.esti prea mica pentru asa ceva n uincerca ca poti sa mori

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Decat sa consumi etnobotanice mai bine fumezi marijuana, si cu un consum de 1 joint pe o saptamana sau 2 saptamani, dar sfatul e sa stai naiba cuminte. daca de pe acum te gandesti la asa ceva mai incolo...

26 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

PlecataInCosmosWtf cam semeni putin cu fata asta :
http://www.youtube.com/watch?v=GrPS8lViohM
:)

| deviant18 a răspuns:

Sincer, chiar poti sa mori daca incerci etnobotanice. eu am incercat si mi s-a oprit respiratia. mai bine incearca iarba. e muult mai sanatoasa, si pe bune acum. si cu faptul ca ai 12 ani, de ce ne spui cati ani ai daca nu vrei sa iti spunem ca esti prea mica? ca oricum esti prea mica. nu iti mai plac papusile barbie? ca mie si la 19 imi placlaughing

| anDa a răspuns:

Heroina este cel mai tare si provoaca dependenta. Se vinde ilegal, le gasesti doar la asa zisii dealeri si nu cred ca sunt foarte ieftine.
Canabisul este slab, cel putin asa cred, dar nu provoaca dependenta.
Oricum nu ti-as recomanda sa iei asa ceva, pentru ca iti distrugi viata. Ai o varsta fragila si ar fi pacat sa ti-o curmi.

| Christina a răspuns:

12 ani? :o
Daca prietenii tai fac asa ceva asta nu inseamna ca trebuie sa le urmezi exemplul.
Nu stiu cat costa si de unde poti sa le obtii depinde de oras.
Sfatul meu ar fi sa lasi deoparte "moda" si sa iei propriile tale decizii, nu sa te lasi influentata de x sau y, viata ta e mai importanta decat aprecierea si prietenia unor astfel de persoane
Numai bine! :*

| Lluvia a răspuns:

Dmne straight face.
Dar o sa iti raspund la o intrebare. Chiar daca nu vrei sa auzi asta da' esti chiar foarte mica sa incerci asa ceva. Daca toti prietenii tai au incercat asta nu inseamna ca si uh trebuie. Daca ei se arunca de la etajul 10, ce faci, te arunci si uh dupa ei ca nah asa au facut prietenii asa sa faci si uh?
nu stiu exact cum te simti eu nu am consumat dar cunosc persoane, pe moment te simti bine cica, dar dupa nu prea. Si preferi sa iei chestii din alea ca sa te simti bine pe moment, sa iesi dintr'o realitate pentru cateva ore? Cu ce te ajuta asta? cand te vei trezi vei ajunge inapoi de unde ai plecat la cruda realitate...asta nu o poti schimba. Chestiilea astea nu-s bune de nimic. Ai vazut si uh probabil cati tineri au ajuns la spital sau chiar murit. daca uh asa vrei sa ajungi...sa iti distrugii viitorul de la varsta asta pentru o simpla curiozitatea, e alegerea ta. Dar inainte informeaza-te foarte bine.
Etnobotanice gasesti la asa zisele "magazine de vise" dar nu stiu cat costa. Am zis sh asta ca sa iti raspund complet la intrebare.
Bfta:* si sper sa iei alegerea corecta!

| EllyFMS a răspuns:

Chiar azi ne. a dfct o ora speciala cu consilieru` la scoala despre asa ceva.

Si ne. a sps ca plantele etnobotanice legale. sunt niste rahaturi. care de fapt sunt chimicale. si care provoaca cel mai mult dependenta.

Iar cele ilegale. cel mai usor dorg[care in alte tari e folosit ca medicament.] este merijuana. se fumeaza. si nu provoaca dependenta.[e la fel ca tigarea. numai ca tigarea provoaca dependenta.] dar marijuana este fooooarte scumpa. spre exemplu. la mine in cartier. [la cate va strazi de mine] se vinde cu 60 lei gramu [600 de mii]. dar in alte parti ajunge si la 1 mil si ceva gramu`.

cel mai bine ar fi sa nu incerci. pentru ca esti mica. si marijuana spre exemplu. la analizele de sange se cede tipm de 6 luni. iar la analize de urina timp de 3 saptamani.

Cand incerci. ai o stare de bine. relaxare. esti suuuper fericita si relaxata TOTAL.
dar cand efectu incepe sa se duca. ai o stare de paranoia. depresie etc

Funda?

| EllyFMS a răspuns:

@RyanGeorge

Iti multumesc.

Azi nu prea am chef de cearta. asa ca il voi lua ca pe un compliment.

| adelynaa a răspuns:

Iti spun nu incerca ca iti distrugi viata
fratele meu si cu un vecin mi'or strikt majoratul din cauza asta ca au consumat astfel de substante
... mi'au zis ca au fumat un cui. si starea lor era una ft.nasoala adica au stat pe canapea toata noaptea... parca erau bauti numai ca nu se clatinau
eu l'am intrebat pe vecinu' resp. ce senzatie are si mi-a spus ca ii pare rau ca a fumat i-a dat o stare de somnolentza erau practic fara vlaga.
deci nu iti recomand
si pentru substante din astea fratele meu a ramas dator la careva cu 1. 5 mil si tot eu am fost ceea cae la ajutat cu banii...
deci in concluzie nu te apuk
p. s: iti spun sincer si eu am fost entanta odata sa iau asa ceva da dupa ce am vaz ceea ce sa int am zis da'i pace nu'mi distrug viataoh go on

| crisgently a răspuns:

Sunt multi oameni care sunt bolnavi si vor sa fie sanatosi. tu esti sanatoasa si vrei sa te imbolnavesti...si nu oriunde, la cap.pastreaza funda si baga-ti mintile in cap

| NevastuicAaA a răspuns:

Mai pune si pe site-uri laughingDai idei la copilashi si la politisti de treaba rolling on the floor

| muzicalBoX a răspuns:

Nu iti spun ca potii sa morii de la ele findca esti prea mica dar p[otii murii findca vei vrea sa le conbini cum probasbil o sa faca si prietenii tai XD. 2 Cat despre cat de slabe sau cat de puternice sunt HMMMMM asta nu stiu. 3Le cumperii de la spice shop si costa 10-50 lei in sus.Totusii ai 12 anii ar trebui sa te mai gandestii si sa evitii efectul de "turma". Nu intot deauna ce fac prietenii tai e bine si cool.

| muzicalBoX a răspuns:

Citind raspunsurile iti mai pot zice decat sa lasi etnobotanicele si sa te apuci de marijuanalaughing. Nu provoaca dependenta zic uni dar eu nu stiu sigur deoarece nu consum XD

| c0okie a răspuns:

Un gram e cat un gram de aur adica 67 de lei laughing
cannabis sau marijuana
si nu te alegi cu mare chestie
iti e rau dupa starea aia high
te sfatuiesc sa nu incerci...
e alegerea ta
te pup!

| Panda a răspuns:

Nu ai cum sa moriihappy

| KittyPinker a răspuns:

Este o porcarie si si eu am 12 ani si chiar nu ma tenteaza straight face deoarece tu crezi ca este "la moda" sa faci asta dar nu este deloc " lamoda" chiar am vorbit cu o profesoara si a zis ca a stiut pe cineva care a inceput sa ia etnobotanice si si'a distrus viata. si'a distrus familia, nu a mai avut prieteni, era prea dependent. apoi a mers la o manastire si a stat acolo ceva timp fara telefoane, calculator televizor etc. care sa'l faca sa mai ia. dupa un timp si'a revenit si a zis ca a fost ca un iad si cea mai urata perioada a vietii lui. deci... sfatul meu e sa nu ei ca la 18 ani cine stie ce o sa-ti treaca prin minte sa te injectezi.
sper ca te'am ajutat pa pa!

| Sn00pY a răspuns:

Spune-i mamai tale sa iti cumperewinking
sa vezi atunci omor laughing

| alabala_4392 a răspuns:

Of in ce lume traim. Toti prietenii mei s-au aruncat in fantana, hai sa ma arunc si eu. Ai 12 ani! ar trebui sa te joci cu papusile nu sa te gandesti la droguri. aa ai spus etnobotanice. etnobotanicele sunt produse de sinteza (artificiale) extrem de periculoase. chiar vrei sa vezi cum e sa mori? pacat ca nu vei apuca sa povestesti la cineva.
Fa ce ar trebui sa faca un copil de 12 ani. Termina-ti scoala si fa poate ceva bun atat pentru tine cat si pentru cei din jur.

| elenush_6230 a răspuns:

Iti distrugi viata! asta e acum big hug treaba ta. faci ce vrei >big grin

| manolache_1097 a răspuns:

Iti spun ceva in ziua aia te simti a naibi de bine, noaptea iti blestemi zilele dc rau iti este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti prietenii tai au incercat pe dracu, costa milioane cateva grame, si da poti sa mori, nu fi proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietena de-a mea a incercat si a omorat un om cu cutitul iar dupa doua zile sa omorat si pe ea insasi deci te rooog nu incerca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duti tareiiii faaa la 12 ani iti trebuie ***laughing
sujiii si taci faaaa pnamano

| prideras a răspuns:

Iti zic din toata inima, nici un drog nu e bun fie cat de slab e el. Tigara duce la drog.Cu timpul etnobotanicele te distrug in interior.Eu am inceput sa am pierderi de minte bruste chiar daca le am rarit,si cu timpul le am lasat(cu greu). Cand fumezi esti ok! n ai nici o treaba, vesel mai ales daca esti in cercul tau de prieteni. Sfatul meu: NU INCERCA! o sa ti faci rau cu timpul, nu pe loc.

| vociledincapulmeu a răspuns:

Nu, nu nu costa atat de mult... dar nu sunt bune deloc.Nu fuma etnobotanice de la ele e un pas mic catre cocaina.

| mcdlove a răspuns:

Nu vrei raspunsuri de-alea? ce zici de asta. ESTI PROASTA
fata. ai 12 ani. eu la 12 ani inca ma jucam cu papusile happy baga-ti mintile in cap, si ai grija de scoala, nu de etnobotanice

| goomgoom a răspuns:

Scuze dar te rog spune-mi si mie ce te tenteaza?