Inseamna ca te iubeste mult daca a rezistat langa tine atata timp. DACA a rezistat.
Halele maica sfanta cum este posibil asa ceva este o injosire la adresa dezvoltarii antropologice a rasei umane.
fratii mei priviti cum fratele nostru este tratat precum un mop si sters pe jos timp de 2 ani din cauza ifoselor unei fete. halele maica sfanta fratele nostru traieste o situatie jenanta, un teatru grotesc si umilinta la adresa lui, a devenit un SCLAV al unei fete. FRATII mei luati situatia asta ca o lectie de viata, fratele nostru a indurat umillinta, jignire, abstinenta timp de 2 ani si domnisoara noastra tot nu e "pregatita" rusine mare rusine. fratii mei NU mai permiteti fetele sa stearga pe jos cu voi fiti voi care le puneti la respect altfel ajungeti ca fratele nostru din intrebare. sa iti fie rusine, cat tupeu nesimtit si egoism fata poti avea numai la tine te gandesti egoisto sa iti fie rusine sa dea sfanta fecioara ca baiatul asta sa te paraseasca si sa gaseasca o iubita care sa il respecte nu sa il batjocoreasca ca un sclav al vaginului precum o faci tu. SA ITI FIE RUSINE
Ai nenorocit 2 ani jumate din tinereta baiatului intr=o batjocura murdara sa iti fie rusine daca NU esti in stare sa faci sex NU te mai baga in relatii stai deoparte virgina pana la moarte si nu mai irosii timpul baietiilor aiurea
Felicitări că ai rezistat până acum! Așa ne-a creat Dumnzeu cu o conștiință funcională care să se simtă foarte vinivată dacă face sex înafa căsătoriei, mai ales la început până n-o amorțim.Sigur vei regreta după dacă o faci înainte de a te căsători.la fel cum pe băieți Dumnzeu ia făcut cun nevoia de a face sex pe fete le-a făcut cu nevoia de simți intimitate emoțională, siguranță și că sunt unice pe lume pentru cel căruia i se dăruiesc nu că după câteva momente de plăcere primesc eventual bani de avort dacă e nevoie. Cineva care vrea să facă sex și nu vrea să-și bată capul cu ce urmează doar nu crezi că o să-ți spună exact ce gândește și că te respectă sau nu.Ar prefera probabil să simți și tu ca un băiat, că vrei sex și nu te interesează mai departe.
Nu inteleg de ce ne intrebi pe noi... nu noi ne culcam cu el si nici noi nu suportam consecintele daca vor fi.
Totusi daca dupa 2 ani jumate inca iti mai pui intrebarea daca sa o faci sau nu inseamna ca nu e cazul inca.
Nu esti pregatita mental. In consecinta probabil cel mai indicat indemn in acest moment ar fi ...mai asteapta, pana te vei maturiza. Sanatate!
Mai bine să regreți ce-ai făcut, decât ceea ce ai fi putut face dar nu ai avut curaj.
Și dacă respecți o fată, o respecți și dacă e virgină, și dacă nu mai e. Ca persoană, e aceeași.
Foarte bine ca nu cedezi! Daca te iubeste cu adevarat, te asteapta pana esti tu pregatita pentru sex. Unii baieti nu mai respecta fetele care nu mai sunt virgine si le da papucii. Deci, sa nu patesti si tu la fel.
Te contrazic virginele sunt scursurile societatii din punct de vedere moral
Salut! Fa ce vrei. Daca tu esti pregatita, fa-o.Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut prima oara sex si sa ramana cu respectivul pentru tot restul vietii.
Exista posibilitatea sa-ti dea papucii dupa.In viata vei suferi de multe ori dupa diversi baieti, dar o vei lua de la capat.
Nu ai pus bine intrebarea. Poti trai restul vietii gandindu-te ca el a fost primul? Cum ti-l vei aminti?
O femeie nu uita niciodata primul barbat, prima dragoste si marea iubire.
Fa-ti de cap, cu cap, pana la cap!
Eu nu respect fetele virgine. Se comporta ca si cum detin cine stie ce comoara, cand, de fapt, doar le este frica de consecinte.
Man intre o fata virigna si una care nu este virgina probabil as prefera o fata care nu e virgina. are mai multa experienta deci actul e mai placut si nici nu are la fel de multe emotii care dauneaza in timpul actiunii.
dar in fine, ce-ai putea regreta dupa, daca totusi o faceti?
Odata ce si-a petrecut alaturi de tine 2 ani si jumatate ar trebui sa il cunosti foarte bine. daca el in doi ani si jumatate nu a insistat pe treaba asta, sau nu te-a parasit pentru treaba asta inseamna ca e pentru ceva. eu zic, ca baiat, ca sa nu il lasi sa mai astepte prea mult pentru ca barbatii au si ei nevoile lor. la intrebarea daca baietii respecta fetele virgine. cred ca toti baietii tineri vor sa aiba o fata care sa fie numai al lor. te bucura faptul ca nu s-a mai atins nimeni de ea, dar de ce ti-e de folos sa fie a ta si tot virgina sa fie. eu cred ca dupa ce o sa fie primul contac sexual o sa se bucure si mai mult de tine. in viata lui o sa apara sexul si daca stii cum sa ii-l oferi (sa nu se plictiseasca de tine) nu cred ca o sa se schimbe decat in bine.
Eu zic sa nu o faci, daca erai pregatita si simteai ca a venit momentul nu puneai aceasta intrebare!
Eu zic ca daca vrei sa faci sex cu prietenul tau fa-o cat mai ai ocazia!
Abh întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: