Parerea mea ia-ti sufletul in dinti si du-te si il intreaba daca te place.De pierdut nu ai ce pierde de castigat ai daca el te place.
Iti doresc mult succes si sper ca am fost de ajutor.
Eu cred ca te place .
Chestia cu fotbalul. probabil vrea sa il observi.
Cu ghiozdanul nu are legatura...
si cu usa, profesorul el si plecatul []...
te place .
Mai trebuie. sa aveti "curaj" si sa vb. despre asta.
Poate ca te place. Sau poate ca...e o strategie a baietilor...de a castiga ce vor ei mereu.E evident si ce. La asta te-ai gandit?
Ii place de tine da s-ar putea sa fie timid
mai asteapta ca poate o sa prinda curaj si o sa iti zica sau daca nu ajutal u (ramai doar cu el, intra in discuti cu el, s.a)
Deci...care e intrebarea? oricum, te place.sau te foloseste. Depinde.
Mie mi-a placut dde un baiat. Eu sunt desteapta iar ell e ...de noat 7, ca sa zic asa. Si cand nu erau persoane importante prin preajma, facea gesturi cum ca i-ar placea de mine... In timpul tezellor si in timpul testelor mai face asa, doar ca sa-l ajut.
Ce nesimtit, nu?
Dar poate la tine e vorba de. dragoste. intreba-l direct daca te place!
De acord cu Teo, din proprie experienta am observat ca nu te papa persoana respectiva, la urma urmei e o intrebare nevinovata, te duci, il intrebi zambind, sau impreunandu ti mainile si jucandu te cu degetele, daca te place, dupa raspuns afirmativ, faceti ce va place/ ce considerati, daca raspunsul e negativ; cred ca cel mai bine ar fi sa spui ceva de genul: aa... ok, scuze... mult mult succes va doresc!
gigi72 întreabă: