Salut,din cate ai scris am inteles ca :
-Prietenii si prietenele erau de fata...(daca nu te placea ok nu o facea chiar de fata cu toti)
-A prelungit momentul(Asta arata ok se simte bine in preajma ta,si chiar langa tine,poate si-ar dori mai mult decat o simpla prietenie)
-I s-a ridicat,imaginea pe care o avea langa tine si pupatu' pe obraz,i-au dat o atmosfera de vis,
-Pastreaza legaturaa cu tine,probabil ca vrea sa te curteze (cred ca a vrut sa iti dea de inteles prin prelungirea timpului si etc ca el chiar te place)
Daca consideri ca vrei sa fi cu el e alegerea ta,dar din cate am inteles avetii sentimente reciproc, deci ati forma un cuplu frumos cu sentimente adevarate, asta e doar alegerea ta si nu te pot influenta in a lua o decizie
Sa intamplat asta pentru ca ii place de tine e normal iti dai seama ca nu a facut asta intentionat mai ales pe strada se intampla l toti b e ceva normal
Pai baiatul chiar te place sia vrut sa prelungeasca momentul cu tine. Sincer cred ca faza cu sculatul nu a fost intentionata, s emai intampla. Cred si eu ca i-a fost putin rusine. Si mi-e imi era daca eram in situatia lui. Eu cred ca te place. Cel mai bine se vede atunci cand a prelungit momentul.Nu multi baieti fac asta.Deci e un semn bun
Pei i s-a sculat din greseala logic u crezi ca el vroia sa i se scoale fix atunci? si i s-a sculat pentru ca te place ( cred ca e prima data cand v-ati pupat ) si sa excitat... ma intelegi din asta s-a sculat funda?
Buna eu cred ca simte ceva pentru tine si ar ar trebui sa i arati si tu acelasi lucru sigur iti va raspunde cu aceeasi moneda, popici. fundita?