| InLoveWithYouMyLove a întrebat:

FUNDAAA! Sa incepem cu inceputul... mie imi place de un baiat cu care am fost aproape un an dar cand a plecat in Grecia am aflat de la cel mai bun prieten al lui ca m-a inselat cu o fata de acolo. si ma simt foarte prost.Si in acelasi timp am aft ca un baiat ma place. dar eu nu.Bineinteles ca m-am despartit de si cum nu stiu ce sa fac. vreau sa il uit dar nu merita sa fiu cu celalalt tip doar pentru asta. fara sa il plac. Si ce sa fac sa il uit? NU MAI SUPORT! Va multumesc celor care ati citit si raspuns

Răspuns Câştigător
| Smile94 a răspuns:

Stii cum e :cui pe cui se scoate. Chiar daca nu il placi da-i sansa sa iti demonstreze ca e mai bun ca celalalt, poate cine stie te indragostesti de elwinking

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

In primul rand ai facut f bine ca te-ai despartit de ala.pe acel b pe care nu il placi trebuie sa il lasi in pace nu are rost sa stai cu cineva de care nu iti place + ca l-ai face sa sufere. ai 2 variante :1 ori gasesti un tip de acre sa iti placa 2 ramai cu prieteni tai familia faci ce iti place cel mai mult te distrezi si cunosti lume noua :X

| UbexFlo a răspuns:

Daca pe respectivul nu-l placi, cauta altul happy

| MaduuMihaela a răspuns:

Sinker...eu zic sa stai sa te gandejti bine si o sa gasejti un baiat care sa te merite si sa te aprekieze pentru ceea c esti. tuturor ni se intampla sa tinem la cineva si sa aflam ca nu este ceea c am crezut noi.dar trebuie sa mergem mai departe happy. sper ca ti'a fost d folos sfatu meu. daca da.plz funda:d

| deea04_9674 a răspuns:

Este vreun baiat pe care-l placi? daca da atunci intra in vorba cu el, fa-l sa se indragosteasa mult mult de tine si iti garantez ca il vei uita, dar daca nu iti place de nimeni si ai pretendenti atunci mai bine incearca sa il descoperi ca poate te indragostesti. Nu se stie niciodata.