| mjk99 a întrebat:

FUNDAAA!
Salut TPU! Deci. este aceasta fata, ma inteleg mai mult decat foarte bine cu ea. Dar sa o luam de la inceput. cand ne-am vazut pentru prima oara, pur si simplu faceam conversatie, iar ea m-a intrebat daca il cunosc pe un tip care face lupte, insa ea il stia doar dupa nume, nu il vazuse. Ironia face ca eu eram acel tip. Ca sa ma joc putin cu ea, am zis ca da, il cunosc. Am intrebat-o ce e cu el, de unde il stie, in fine. Cand i-am zis ca eu sunt tipul s-a rusinat, pentru ca intr-un mod subtil, prea subtil, imi daduse de inteles ca il place pe tip. In fine. asa am crezut si eu, ca ma place. A doua zi, ne-am revazut, si am intrebat-o daca vrea sa iesim la un suc. M-a refuzat. Nu m-am suparat, nu ma cunostea, in fine. Peste cam o luna jumatate, a vazut care imi este personalitatea pentru ca am continuat sa iesim in acelasi grup de prieteni, si m-a intrebat ea pe mine de data asta daca vreau sa fiu cu ea. Am refuzat-o. nu stiu daca am refuzat-o pentru ca am fost si eu refuzat de ea sau pentru ca imi facusem deja o noua prietena intre timp. in fine. nu s-a suparat. am ajuns sa fim prieteni. eu m-am despartit de fosta iubita, acum sunt liber. si ea la fel. inca stau cu gandul la ea iar sora ei mai mare mi-a spus ca si ea vorbeste despre mine..am inceput sa ne apropiem, la modul cand ne plimbam toti prin parc, eu cu ea ne tinem de mana, o iau in brate, o sarut pe obraz, nu ma respinge, imi raspunde cu o imbratisare sau un sarut pe obraz. Am crezut ca imi accepta avansurile, dar cand i-am batut niste apropouri sa iesim undeva schimba subiectul. nu stiu daca ea vrea sa fim doar prieteni. insa eu nu am mai avut o prietena cu care sa fac ce fac cu ea. sa ne tinem de mana mereu, intelegeti voi. nu stiu ce sa cred, nu sunt "mort" dupa ea, dar e draguta, si nu ar fi doar asta, dar e super de treaba. astept un sfatwinking Multumesc anticipat!

FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putina rabdare, fata te place asta e sigur.
Si mai am impresia ca este o fata foarte cuminte.

| mjk99 explică (pentru anonim_4396):

Este cuminte, este foarte calda, linistita, asta ma atrage la ea. eu sunt o fire mai dura, mai serioasa, si ma simt extraordinar in prezenta ei. mersi pentru sfat, o sa am rabdare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mjk99):

Cred ca pentru astfel de fata trebuie sa lupta un baiat.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur "foarte cuminte" sa stii frate ca majoritatea fetelor cuminti dovedesc ca sunt cele mai mari curve

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate bagate doar asa de distractie, vine revul si e pacat sa nu strabati cearsafuri de rev