Nu stiu cine ti-a spus ca prima oara trebuie sa faci sex fara prezervativ, dar e o mare tampenie.
1. daca prietena ta are o boala (HIV, hepatita B, C, sifilis, blenoragie, HPV, Chlamydia, Ureaplasma, herpes genital, etc) ai toate sansele sa iei si tu acea boala daca nu folositi prezervativ. Chiar daca folositi prezervativ poti lua HPV, asa ca este absolut necesar ca ea sa-si faca testarea inainte ed a face sex.
2. Pe tine nu te doare. E posibil sa se rupa frenul (cam 20-25% din barbati patesc asta la inceperea vietii sexuale) si atunci o sa ai o mica usturime/durere, mai ales dupa contactul sexual.
3. In mod normal nu ar trebui sa sangeresi, sau ar trebui sa sabgerezi foarte foarte putin (o picatura cat un varf de ac, daca se rupe frenul). Sangele ramas in vagin se va scurge afara, asa cum se scurge sangele emnstrual (se va dilua in secretiile vaginale, nici nu se va putea vedea cu ochiul liber).
Mai bine fa-o cu prezervativ sa nu regreti mai tarziu si DA daca prietena ta are o boala cu transmitere sexuala si nu ai facut-o cu ''bula'' o sa ai si tu aceea boala
2)Fi barbat ce naiba.Nu doare asa rau.
3) Poate nu o sa iti curga sange
1)Daca preitena mea are vreo boala exista riscul de a se transmite acea boala?
---Dar asa "ata" nu se va rupe
2)Cat de tare doare?
--- Intrebarea numarul 2) este doar ca sa imi creez o parere
Eu as zice sa folosesti prezervativ. nu ai inca destula experienta sa o protejezi.(sa nu faca bebe).
daca are vreo boala sigur o iei si tu.
pe pr meu l-a durut fff tare si i-a curs si sange. da acum depinde de la baiat la baiat.(daca folosesti prezervativ nu ti se va rupe ata. se rupe numa cand faci fara.)
nu se intampla nimica cu prietena ta.
sper ca te-am ajutat. succes.
Frenul (ata cum ii spui tu)nu se rupe de obicei la primul act sexual. Frenul se poate rupe chiar la multi ani dupa primul contact sexual, iar la unii barbati nu se rupe niciodata. Cauzele in urma carora frenul cedeaza sunt mai multe. La unii barbati este foarte subtire si cedeaza mai usor, iar la altii mai groas si cedeaza mai greu. In majoritatea cazurilor se rupe atunci cand lubrifierea in timpul actului sexual lipseste sau este insuficienta. Ruptura este insotita de sangerari, la fel ca la femei dupa ce himenul se rupe, dar in majoritatea cazurilor la barbat cantitatea de sange este putin mai mare. Cat despre boli sa stii ca nu orice boala se transmite pe cale sexuala dar da, daca prietena ta sufera de vreo boala venerica atunci in mod cert si tu o vei contacta fapt pentru care este cel mai bine sa folosesti prezervativul.
1.Da.o vei lua daca nu folositi prezervativ
2.cred ca asta depinde de la baiat la baiat..cat de tare doare:d
3.e posibil sa curga sange, si daca ramane sange in pr ta nu are nimic atata timp cat nu e si sperma pe acolobafta!