anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAA FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAA

Buna TPU, mi-am facut o prietena pe mess avem 1 sapt si 1 zi, dar faza e ca e cam suparacioasa, se supara din orice din nimicuri...astazi am vorbit cu ea si am zis din greseala ca era sa imi scada media la purtare la facultate ( cea ce nu se poate) am vrut sa ii zic ca era sa imi dea 4 acum s-a suparat crede ca nu sunt la facultate si o mint straight face ce as putea face sa o conving?

funda

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fi sincer cu ea

| MasterOfDisaster a răspuns:

Lasa relatiile pe mess, si vezi-ti de viata.

| unknownn a răspuns:

La ce facultate sa fii tu cand tu esti in clasa a 8-alaughing

| Azµre a răspuns (pentru unknownn):

Vaide steaua lui, este clasa a 8 a și, și-a făcut prietenă pe mess rolling on the floor, îți dai seama ce o să meargă relația lor. Aia cred că mai mult să scape de el, i-a zis că este prietena lui. ( pe mess ) rolling on the floor

| Xtadelo a răspuns:

Nimic.
FUNDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fa nimic. daca vei continua sa-i demonstrezi mereu ceva, te vei trezi in conditia unui papa-lapte. daca vrea sa vorbeasca cu tine normal, bine, daca nu, nu! de ce ea se crede atit de importanta ca tu(nevazind-o in real presupun)trebuie sa-i demonstrez ca ai dreptate.las-o cu supararea si cu fitele ei sa se descurce singura, si fii fericit without stupid problems!big grin

| Vix999 a răspuns:

Lasa prostiile pe mess si pune mana sa inveti ca sa apuci si tu sa vezi interiorul unei facultati la un moment dat!

| CryChristiAN a răspuns:

Adevarulbig grin.

''Adevarul implica numai adevar.''

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

La început trebuie să îți rezervi vorbele...

| Forev3rAlone a răspuns:

Dca nu te crede, inseamna ca nu iti e prietena.
Prietenia e bazeaza pe incredere.
Nu poti sa ii bagi pe gat pana te crede.Tu i-ai zis. Daca te crede bine, daca nu, asta e!

| thelowe a răspuns:

Intalneste-te cu ea.

| preaplictisit a răspuns:

Esti pe draq la facultate

| wasrap a răspuns:

Fii atent :

1.inchide repede pc-ul
2.si...culca-te!