OK. Nu ai pe nimeni. Stiu, e dureros asta. Dar lumea si viata asta nu inseamna doar relatii, doar familie, doar prieteni. Ce ai face daca ai naufragia pe o insula pustie? Ar trebui sa continui cu viata, nu? Acum, tu nu ai naufragiat (poate doar relational), deci ai mai mult decit o insula pustie. Ai o multime de lucruri pe care ai putea sa le faci. Dar nu toate iti plac. Insa unele cu siguranta iti plac foarte mult sa le faci. Eu nu te cunosc, insa fiecare om are ceva care sa ii placa sa faca. Deschide doar ochii, priveste in jur, mai departe de ceea ce e in viata ta si incearca sa faci ceva ce sti bine, ceva ce iti place mult, ceva ce nu ai mai experimentat pina acum. Eu am o vorba: viata e un banchet la care sunt toti invitati, insa unii se uita doar in jurul lor si vad astfel prea putin din bunatatile din care se pot infrupta, altii se uita la ce ar parea ca lipseste si pling dupa acele lucruri, insa putin incearca sa guste din fiecare lucru frumos pe care viata il ofera. Inceraca sa gasesti ceva care sa te ajute sa uiti ca nimeni nu te baga in seama. Eu am trecut prin asemenea momente ca si tine, si in acea perioada desenul (pentru care am un talent extraordinar si e si o mare pasiune) mi-a fost un aliat redutabil. Cind desenam uitam de tot, uneori desenam ore in sir. Cam ce este desenul pentru mine, ar trebui si tu sa gasesti ceva pentru tine, care sa insemne la fel pentru tine pe cit de mult inseamna desenul pentru mine.
Si, nu trebuie sa descurajezi cu privire la relatii. Va lua ceva timp de acum incolo, insa vei vedea ca iti vei face prieteni noi. Arareori prietenii ramin alaturi de noi intreaga viata, cel mai adesea ii schimbam la anumite intervale de timp, datorita imprejurarilor vietii. Daca ai ramas singura pe moment, nu ineamna ca in viitor tot singura vei fii. Se va gasi cineva care sa stie sa te aprecieze, sa iti recunoasca valoarea ta de om. Trebuie doar sa astepti.
Incearca sa socializezi sa-ti faci prieteni noi din moment ce ai spus ca esti certata cu prietenele tale sau daca te-ai inteles bine cu ele incearca sa o luati de la zero si sa vorbiti ca poate poate o sa fie bine. Cat despre baiatul care s-a mutat nu stiu ce pot sa spun din moment ce nu ai pastrat nicio legatura. Cu parintii incearca sa ai o discutie mai serioasa si sa pastrezi o relatie de prietenie cu ei pentru ca acestia au si o anumita experienta de viata si s-ar putea sa te ajute. Viata e frumoasa trebuie doar sa profiti de ocaziile pe care ti le ofera. Incearca sa fi mai optimista si mai deschisa. Tu esti pe primul loc in viata ta si ar trebui sa te iubesti mai mult si sa te gandesti la tine. Nu are rost sa-ti iei viata deoarece nu mai ai prieteni. Prietenii se fac usor doar ai grija pe cine alegi sa-ti fie prieten. Aaa si de baieti fie vorba,, mai sunt pesti in mare". Nu fi descurajata ai sa vezi ca totul va fi bine atata timp cat privesti in fata si in fond ce nu te omoara te face mai puternic. Sper sa te fi ajutat in vreun fel. Take care.
Ma aflu exact in aceeasi situatie...toata vara am astat inchisa in casa nu mai am prieteni si baiatul de care imi place are prietena si culmea de 2 ani!...nu stiu ce sa zic dah nu sunt asa de trista ca sh uh eu ma gandesc la viitor si astept luna ianuarie ca sa ajung odata si eu in Romania.
Asa ca uita`te la partea plina a paharului si profita de ea
Si daca vrei pot sa-ti dau id mew daca vrei sa vb cu cineva ca sa nu zici ca esti singura...spring.field_oana4chuxe...da add daca vrei sa vb:*
pup sh ai grija de uh)nu mai fi suparata!
Mey ally am trecut cu ceva timp in urma prin aceeasi situatie aveam multi "prieteni" pana pe rand unul cate unul cum ai spus si tu m-au tradat. ma izolasem ma inchisesm in mine nu mai ieseam pe afara. Pur si simplu nu mai aveam chef de nimic. Dar dupa vreo luna unul dintre acei "prieteni" pe care eu il judecasem gresit a venit la mine. El nu era genul de prieten fals. Se debarasese de ceilanti si intre noi sa inodat nu prietenie ci sunt ca 2 frati. E la mine acasa ca la el acasa, Are el am si eu si insvers la distractie club, petreceri, aniversari fie ca sunt cunostinte ale mele sau ale lui suntem impreuna(binenteles si cu iubitele ). Asteapta... O astfel de solutie va aparea si la tine. "Unul si bun decat multi si falsi" Bft si ai grija de viata ta.
Incearca sa iti faci noi prieteni, sa comunici, sa te intalnesti cu ei, sa te cunosti si vei vedea ca va iesi o prietenie. Cat despre parinti, incearca sa te apropii tu de ei, daca ei nu fac lucrul asta. Fa tu un compromis si tine-i alaturi, pentru ca daca nu ai prieteni, macar parintii sa-ti fie aproape...
Incearca sa le spui ce te framanta, ce te apasa si te distruge si ei cu siguranta te vor intelege, iti vor da sfaturi si te vor ajuta sa treci peste.
Multe persoane sunt in situatia ta si aleg calea mortii, care nu e o solutie, dar vad ca tu esti altfel. Nu merita sa iti iei viata pentru niste persoane care nu merita. Baiatul de care iti place... uita de el, gaseste pe altcineva care sa-ti fie aproape la bine si la rau.
Omul trecut prin greutati departe ajunge:*.
Tre sa cunosti oameni noi, doar sunt o multime pe lumea asta si bun si rai, nu trebuie sa fii singura, trebuie sa profiti ca inca esti in floarea virstei si sa te distrezi si sa cunosti lume noua.Ai grija de u.Succes!
Asa sunt si eu.cu prietenul m-am certat, prietenele mele,, cele mai bune'' ma barfesc si ma invidiaza(am ajuns sa am mai multi prieteni baieti decat fete, iar vestile rele au inceput sa vina in continuu.
am invatat ca trebuie sa am o gandire optimista(incearca si tu). oricum la un moment dat roata se intoarce prietenii falsi o sa aiba nevoie de tine, tu o sa ai prieten, iar baiatul de care ti-a placut te va placea.acum nu este o perioada prea frumoasa din viata ta dar vor veni si clipe mai frumoase
bafta:*
Ar trebui sa fii tu insati si iti poti face prieteni noi si poate iti gasesti si un baiat cat despre parinti stai linistita ca nimeni nu se intelege prea bine cu parintii:-D