| Musuroae_Laura_1989 a întrebat:

FUNDITA!
1. Cum a fost primul vostru contact sexual, ati avut probleme cu prezervativul? In general aveti? Nu va este frica ca se rupe?
2. Cum procedati daca se rupe, iar partenerul ejaculeaza in voi, apelati la pastila de a doua zi? Sau ce faceti?
3. Dupa contact, cum va 'linistiti' in privinta gandului ca poate ati ramas insarcinate? Asteptati sa soseasca menstruatia, daca nu mai soseste ce faceti?
Doar de asta imi este frica, sa nu raman insarcinata! sad
Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| SimonicaSymonica1988 a răspuns:

1,a fost cam deprimant..fiinca a durut
2, nu am avut plobleme pentru ca nu l-am folosit si au trecut 7 ani de la primul contact..si stai linistita nu se poate rupe asa usor
3, am apelat o singura data la pastila de a doua zi si nu cred ca era cazul dar mi-am luat-o ca pe o masura de precautie si nu regret
4, nu ma gandesc la nimic doar ca a fost totul perfect ca eu sa nu raman insarcinata
Nu stiu de ce pentru unele fete sexul e asa mai mult o frica interioara de a nu cumva ramane insarcinate ..atunci de ce o mai faceti daca va este teama, asteptati pana va maritati si atunci puteti sa faceti ce vreti...
Eu zic ca am avut noroc ca nu am ramas insarcinata foarte repede dar nici nu aveam cum ca eu la 18 ani mi-am inceput viata sexuala si pot spune ca nu ne-am protejat in nici un fel el vroia un copil eu nu dar nici nu ma stresam daca ramaneam, dragostea era mare si eu credeam ca merita sacrificiul meu de ai darui un copil bine ca nu a fost sa fie ca a durat doar 6 luni apoi am intalnit pe altcineva care nu isi dorea copii si ma ferea, au mai existat ca la oricare mici scapari, aventuri pana cand am dat peste un baiat care credeam ca e alesul meu si asi dorea un copil iar eu nu il puteam da finca tot incercam si nimica avem 19 ani si el 23 si credeam ca am eu o problema sau el dar nici vorba de asa ceva doar ca ne nimeream taman atunci cand nu eram eu fertila si a durat putin pana mi-am calculat eu zilele si cand am stiut ca e ziua cea mare in care sunt productiva i-am zis ca acuma e momentul si asa sa si intamplat ..deci mai pe scurt ne-am dorit amandoi un copil si trebuia sa fie rodul iubiri noastre dar din pacate cum sunt majoritatea baietilor cand se vad la greu dau bir cu fugiti..si uite asa am ramas gravida si parasita.Am trecut peste mai greu dar am trecut si dupa cateva incercari mici esuate mi-am gasit marea mea dragoste ..Care sunt impreuna cu el de 4 ani si m-a acceptat cu tot cu copil si mai avem un copil din rodul dragostei noastre care tot asa s-a lasat asteptata, dupa ce am pierdut o sarcina la 5 sapt. Deci pot sa trag o concluzie ca alemandoua fetite ale mele au venit programate adica am calculat ziua mea fertila..nu pe neasteptate...Iar acuma noi nu ne mai dorim copii si folosim zilele dinainte si dupa menstruatie cand sunt sigura ca nu pot ramane insarcinata si in afara zilelor folosim metoda ''feritului''big grin numai ca in aceasta metoda nu trebuie sa existe greseli ca de ex'' nu am vrut, mia scapat, fara sa vreau etc''si normal ca ii convine decat sa mai legene la un copil.
Iar cu prezervativ nu mai e asa interesant.parca este o bariera intre noi care nu ne lasa sa fim 2in1.

2 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

1. Prezervativul nu se rupe asa usor (poate doar daca e expirat, nu esti foarte excitata in timpul actului sexual, sau nu e bine pus). Daca ti se intampla sa se mai rupa, e cazul sa te orientezi catre o alta metoda contraceptiva, care sa vi se potriveasca.
2. Pastila de a doua zi nu poate fi luata decat o data pe an (unii spun ca cel mai bine e sa o iei doar o data sau de doua ori in viata). Cel mai bine e sa folositi doua metode in paralel (prezervativ si metoda coitului intrerupt sau metoda calendarului).
3. La inceput stai iti faci tot felul de griji. Pe urma insa, te obisnuiesti si nu te mai stresezi. E bine totusi sa nu te culci pe-o ureche si sa te protejezi la fiecare contact sexual. Multe femei vad ca nu li se intampla nimic si merg la risc. Iar apoi se trezesc cu burta la gura.

| Fernando9Torres a răspuns:

1)Primul contact doare straight face, doar 1 data, nu nu am, cand vad ca prezervativul e mai "vechi", pun inca 1

2)Nu ejaculeaza nimeni in mine happy... apelam la pastila de a 2-a zi+un dus cald happy!

3)Pai daca folosesti prezervativul/piluta de a 2-a zi sau alta metode anti-sarcina sunt mici sanse sa ramana insarcinata!