| Andreea_1209 a întrebat:

Fundita...Asta vara am fost cu un baiat. M-a invitat in oras si am acceptat.Pt ca imi era rusine nu am mers singura, ci cu o colega din clasa.In fine, el a intarziat vreo zece minute si cand dadeam sa plec a venit.Am mai vorbit si ne-am trezit cu colegii lui pe cap(veneau spre noi). ei erau la o zi de nastere a unui coled de-al lor.Eu am sarit gardul parcului laughing si am plecat, el m-a rugat sa mai raman. dar am plecat. Dupa m-am intalnit cu colegii lui si ma tot intrebau daca il mai plac si daca ne-am sarutat.eu le-am spus ca nu-l mai plac si ca nu ne-am sarutat(doar ca sa scap de ei, nu neaparat ca nu-l mai placeam). el a aflat si nu ma mai placut (aflase ca nu il mai placeam)dar eu spusesem asa doar ca sa scap de colegii lui sad. in fine, a trecut vara, am inceput scoala si el se batea cu o colega de-a mea si eu l-am aparat si a spus:"Asta inca ma mai place". In fine, intr-o zi am dat cu pumnul in el si am inceput sa ne batem. el nu dadea prea tare dar...totusi el este baiat.acum este zapada si el ma bulgareste, ma tranteste in zapada si de exemplu la sfarsitul orelor ne-am batut cu zapada, ne-am trantit big grin si la un moment dat i-am zis: "Nu mai da te rog... Te rog..." Si a stat vreo cateva clipe pe ganduri, imi zambea( aproape tot timpul imi zambeste, mai putin atunci cand dau tare in el) si dupa a dat cu bulgarele (nu chiar inspre mine, m-a ocolit)
Credeti ca ma mai place? Va rog spuneti-mi...Credeti ca va accepta sa ne impacam, pentru ca eu (am uitat sa va spun) vreau sa-l intreb asa: "Ma mai placi sau nu? Spune-mi ca sa stiu...Nu mai pot trai asa. Deci da sau nu" El va raspunde si daca zice da il voi lua in brate big grin si daca zice nu il voi intreba: "De ce? De la ce s-a intamplat asta vara?"
Credeti ca ma mai place?
Credeti ca va accepta sa ne impacam?
Fundita...

Răspuns Câştigător
| Andreeaaaaaa a răspuns:

Si yop cred ca das pentru ca o sitiatie asemanatoare mi se intacplat si mie...asa ca impacati-va si iubitava mult.Succes!:*

5 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Vai ce copiiiii pe site-u asta, ba esti nebun?!?!?!? Face-ti limita de 15 ani macar, sau puneti regula ca inainte de a posta intrebarea sa scrii " Am 10(11, 12, 13) ani si intrebarea mea este: " sa nu fim nevoiti sa citim toate tampeniile.

| Tiberius a răspuns:

Eu zic sa va bateti

| drAn3 a răspuns:

Nu-mi amintesc sa fii trantit pe jos o fata care-mi place. exceptie face patul

| SergiuMD a răspuns:

Fa asa ca el sa afle ca tiia iti place de el, si apoi uitete cum el se va comporta, succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te place dar daca ii arati tu asta prima data, se va indragosti mai tare de tine /eu zic asta din proria experienta pentru ca sunt baiat.