E o chestia nasoala de placut te place dar e dezamagit si asta cantareste greu in general cand esti dezamagit iti vine sa te duci dreacu si cu fazele catre prieteni puii mei au fost facute de amadoi la fel doar ca unu mai mult unu mai putin dar aceas greasla vorbiti si rezolvati ai grije ce faci:* imi lasi un mesaj cu ce s-a intamplat ai grije de tine te pwpa Cryss
Eu zic ca te mai place...stii tu de la ura nu-i decat un singur pas. Bine voi nu va urati, dar va tachinati, deci va placeti unul pe altul.
El sigur a aflat de la prietenii lui ce ai spus tu asta-vara. si fiind orgolios a luat-o ca atare, fara sa te mai intrebe pe tine daca e adevarat sau nu.
Toate lucrurile pe care spui a le face, par ca si cum te place, dar fiind respins nu poate sa se mai apropie de tine, si face exact contrariul.
Cel mai bine e sa faci ceea ce ai zis ca vrei sa faci. Sa-l iei deoparte si sa-l intrebi. Nu ai nimic de pierdut. Doar de castigt
Buna. Faza e ca baietii sunt foarte orgoliosi. Daca o fata refuza un baiat(sau aude ca ea nu-l place etc), el incepe sa spuna minciuni, cum ar fi ca nu te-a placut niciodata etc si in prezent nu vor sa-si arate sentimentele, ba chiar s-ar putea sa te jigneasca, de suparare.
Eu cred ca el te-a placut insa cand a auzit ca tu nu-l placi, s-a suparat.
De placut nu stiu daca te mai place(in prezent).
Eu zic sa vb cu el intre 4 ochi si sa lamuriti lucrurile.Si spune-i adevarul de asta-vara, cal-ai placut insa ai spus ca nu deoarece voiai sa scapi de prietenii lui.
Draga Andreea dupa aprerea mea e putin nesimtit dar daca tu ai sentimente pentru el poate ar trebui sa i spui... ca il plaki. si sa il intrebi daca si el te place, fa-ti curaj, fi optimista si... nu mai fi asa nesigura o sa iasa totul bine si poate asta e modul lui de ati arata ca te place poate asa e caracteru lui fi increzatoare nu-l lasa sa isi bata joc de tine si sunt sigura ca te place
Cred ca da pentru ca da semne ca te place dar si invers eu zic sa il intrebi serios si dupa aceea sa lamuriti tot orice ar zice
este opinia mea