Cand faci dragoste sau sex, in cazul tau trebuie sa lasi totul sa decurga normal, sa iti deconectezi mintea de la actul in sine. Trebuie sa te relaxezi, pentru ca daca te gandesti, sau esti foarte concentrata asupra actului, inconstient corpul tau reactioneaza, intrand intr-o stare de rigiditate, si musculatura se contracta.
Lubrefierea are un rol foarte important, daca nu elimini destul lichid datorita excitatiei, exista lubrefianti in farmacii.
Partenerul tau sa nu forteze penetrarea, chiar poate sa o amane jucandu-se doar la intrare, pana simti si simte ca esti relaxata.
Preludiul are o mare importanta, deoarece excitarea externa poate determina corpul sa se relaxeze.
Oricum, datorita faptului ca esti novice in arta amorului, iar trupul tau nu este obisnuit, reactioneaza ca atare la aceasta invadare (penetrare).
Sexul in sine (penetrare) nu trebuie grabit, fortat, atata timp cat corpul tau, sau tu simti ca inca nu este momentul.
Pentru a face dragoste si sex acestea trebuie sa fie savurate, sa iti cunosti corpul tau cat si pe al partenerului, sa iti placa sa primesti, dar sa stii sa si oferi in acelasi timp placere, iar in timp ai sa acumulezi experienta necesara pentru a avea parte de un act sexual cat mai satisfacator si placut.
O zi frumoasa
Eu cred ca dupa ce o sa ai o viata sexuala activa problema o sa se remedieze, gandeste-te si la posibilitatea de a incerca pozitii noi care poate o sa dea rezultate...sau ati putea incerca lubrifiantul...se gaseste in farmacii sau chiar la supermarket si iti poate fi de mare ajutor.
Asa doare la inceput... poti incerca lubrifiant de la durex. incearca sa te concentrezi asupra actului si nu te gandi la alte lucruri.un preludiu mai lung poate te ajuta. pana la urma o sa te exciti si o sa simti placerea
Asa doare la inceput? Am prietene care nici prima oara nu le-a durut sau le-a durut prima oara si dupa nu au mai avut probleme si sunt tot de o seama cu mine 17 18 ani majoritatea.Dar noi am facut-o de mai multe ori si de fiecare data doar m-a durut si atat, n-am simtit nimic altceva, nu cunosc sentimentul ala de placere.
Atat la baieti cat si la fete, corpurile difera de la individ la individ. Precum si la baieti difera organele genitale (penisul) in marime (lungime, grosime, cu sau fara vene proeminente s.a.m.d.), asa difera si organele la fete: mai "adanci", mai putin "adanci", mai "umede", mai "uscate", mai elastice sau in cazul tau stramte.
Oricum aici intervine si punerea in comun al organelor genitale ale ambelor sexe. Daca nu se prea potrivesc, ex: El prea mare plus Ea prea stramta rezulta durere, El prea mic plus ea prea elastica (hai sa zicem larga, cu toate ca nu e estetic spus) si adanca, poate duce la lipsta de excitatie, fara anumiti stimuli externi.
Salut,te inteleg foarte bine, la mine tot a fost asa, mi s-a rupt doar cind nu am folosit prezervativul, incearca si tu fara prezervativ citeva minute, succese
In orice caz eu cred ca va fi mereu la fel pentru ca daca o facem odata la 1 saptamana sau la 2 depinde de timpul nostru cum putem sa ne intalnim eu daca sunt si stramta o sa se stranga mereu si mereu o sa ma doara.Si nu avem timp sa ne vedem in fiecare zi, chiar crezi ca in timp o sa se rezolve? Cat o sa dureze? Nu as vrea sa folosesc nici-un lubrifiant
Vezi, aici este o mare greseala. Normal un farmacist trebuie sa te intrebe pentru ce anume iti trebuie un anumit produs, pentru a te putea ajuta cu sfaturi, in cazul in care nu esti sigur/a pe tine. Asta este meseria lor, sa te ajute cat mai amplu posibil, nu sa vanda produsul, pentru ca nu sunt agenti comerciali.
Nu de alta, dar asa poti pune si un vanzator dintr-un magazin "Second Hand" sa vanda intr-o farmacie, sa invete numele produselor, fara sa stie la ce anume folosesc, si sa treaca pe ambalaj 1 pastila / zi.
Si plus ca peste 70% din produsele farmaceutice sunt PLACEBO.
Nu te speria...acelasi lucru l-am patit si eu.Mie mai mult sange mi-a curs a doua oara decat prima. Poti folosii lubrifiant fara nici o retinere, nu devii dependenta, nu patesti nimic.Partenerul tau se va unge cu lubrifiant si actul sexual va decurge mai ok...va aluneca mai usor si in modul asta te vei largi putin. Daca vrei cred ca merge sa folosesti macar o data ulei de bucatarie, cu toate ca nici lubrifiantul nu este mai scump.vedeti voi.gasiti o solutie.