Intoteauna trebiuie sa respectam prospectele indiferent de ce consumam. etichetele produselor pentru slabit in special. Aceste produse fac forte mult rau organismului uman. Aceste produse contin substante ce distrug sistemul nervos si poti avea probleme grave cu memoria. Distrugand sistemul nervos vor incetini si dezvoltarea organismului. Ai 16 ani dar varsta la care e dezvoltat complet organiusmul femeii e de 21/22 de ani. 18 ani nu sunt suficienti si nu conteaza varsta pentru ca oricand le vei consuma ele vor avea aceleas efecte negative. Eu am reusit sa slabesc printr-o cura de slabire abordand o alimentatie sanatoasa si mai ales nu se mananca dupa ora 18 ceea ce iti recomand si tie succes pwpiki. Stiu cum e cu kilogramele dar dac ai ambitie vei scapa de ele.
Da! Evident ti se pot intampla multe te sfatuiesc sa nu incerci sa faci asta! Poti sa lesini sau sa slabesti mult prea mult si sa te imbolnavesti de inima asta a patit vecina mea si are 24 de ani iar acum ia in fiecare saptamana pastile de inima acele prafuri sunt toxice nu vreau sa te speri dar sfatul meu e sa renunti la ideea asta sunt alte feluri naturale de a slabi cum ar fi 15 genoflaxiuni in fiecare zi nu cred ca e un efort mare si chiar da rezultate! Incearca sa slabesti pe alte cai! Sper ca team putut ajuta! Iti urez multa bafta!