| BloodyBlade a întrebat:

Fundita! Buna TPU...deci sunt cam..proasta...din 2 motive:1 am vrut sa trmit o conversatie de pe mess(cu fosttul iubit)unei prietene iar din greseala i-am trim luicryingsi 2.inca il iubesc mult desi au trecut 9lunicryingAcum i-am lasat mesaj ca am un virus sau ca-mi intra cineva pe id dar nu stiu daca o sa ma creada.Deci TPU, ce sa fac? Multumesc! Funda TPU!

Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

1. Au trecut 9 luni, deci poti incepe sa-l uiti!

2. Din moment ce e exu' tau, ce mai conteaza ce crede el? Chiar daca inca tii la el... nu te mai gandii atata la el, el a fost, va veni altul!

3. Daca ai gresit faza cu conversatia, fii pasiva, daca iti zice ceva ce ar da de inteles ca nu te crede, fii pasiva! happy

4. In momentul in care nu o sa te mai gandesti la el, o sa iti mearga lucrurile mult mai bine! happy

6 răspunsuri:
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

hee hee Mi s.a intamplat si mie odată rolling eyes. Doar ca el era on si m.a intrebat imediat ce e cu acea conversatie si i.am zis că m.a vazut o prietenă suparată, m-a intrebat ce am, i.am explicat si m.a rugat sa.i trimit acea conversatie (faza adevarată). Si a inceput să.mi reproseze ca zic la toti ce s.a intamplat cu noi.bla bla bla ..Eram si eu mai micutsă si mai prostutăă.
Deciii poti sa.ti zici la fel cum i.am zis si eu acelui baiat happy.
Ps : spală trecutul! Trăieste prezentul ca nimeni nu v.a putea să ti-l mai dea inapoi.

| Silviu591 a răspuns:

De obicei trebuie sa treaca un an jumate sa uiti o persoana iubita..mai incearca..deja ai ajuns la 9 luni..nu mai ai mult..si dupa nu va mai fi o problema.

| MasterYoda a răspuns:

Faptul ca ai recunoscut ca esti proasta este un pas inainte. acum ramane sa te obisnuiesti cu ideea si sa mergi mai departe

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Daca nu te crede asta e.Il faci sa uite de chestia asta.

| кเ๔๔๓เץt a răspuns:

Bine ca recunostilaughing

Răspuns utilizator avertizat