| BloodyBlade a întrebat:

Fundita! Buna TPU! Va rog sa nu raspundeti la misto. Vreau sa-mi spuneti si mie cum sa-l recuceresc pe fostul avand in vedere ca ne-am despartit in septembrie 2011, iar de atunci nu ne-am vorbit, nu ne salutam doar ne holbam unul la altul ca fraierii, dar ieri a zambit la mine...si eu am zambit dar nu i-am facut cu mana(prietenul meu cel mai bun, varul meu cel mai bun i-au facut cu mana iar prietena mea cea mai buna i-a zistongueA si i-a facut cu mana dar ei s-au intors cu spatele la el si am ramas doar eu cu fata si a zambit)Iar odata cand ne-am intalnit pe strada ma uitam la el cu fata de catel nevinovatlaughing si a intors capul si a inceput sa-si,, stearga"un ochi cu mana.Nu stiu ce sa fac TPU?

2 răspunsuri:
| darii a răspuns:

Incearca ceva nou! fa-ti o schimbare de look. tunde-ti parul, vopseste-te, achizitioneaza-ti haine intr-un stil mult mai atragator si in care sa te simti plina de incredere in tine, cumpara-ti un nou parfum cu mireasma puternica. ai sa-i atragi atentia si o sa-i para rau ca s-a despartit de tine, urmand sa faca el urmatorul pas happy

| Love0and0Smile a răspuns:

Ar tb sa lasi sa vina totul de la sine dar daca ai vrea sa grebesti lucrurile ar fi bine sa il suni "ca prietena" si sa il intrebi ce mai face si cum mai sta cu dragostea si chestii de astea. si daca v-ati despartit, inseamna ca a existat in motiv, iar daca acel motiv era datorita tie, sa faci in asa fel incat sa ii arati ca esti schimbata in bine. sa ii arati lui ca nu mai esti asa cum erai si zambetele si privirile profunde sunt cele mai day dreaming incearca sa ii vorbesti dar nu sa il plictisesti. daca vezi ca il intrebi ce face si iti rasp ca bine si atat, il lasi. dar daca vezi ca se implica in conversatii ai multe sanse sa te impaci cu elbig grin deci, merita sa ii vb, ca sa stii daca mai incerci sau iti poti lua gandul de la elwinking