In continuare poti sa vorbesti cu el..., dar nu numai pe mess sau alt ceva si in realitate, de aceea daca te place cu adevarat el te va invita undeva si totul va evolua mai departe. Nu grabi dragostea ea vine de la sine... Pupici in continuare!
Buna ...lasa lucrurile sa evolueze de la sine. vorbeste cu el si vezi daca se mai poate face ceva
Cu fostul in continare ar trebui sa ramai prietena x), si sa gasesti pe altcineva, deoarece dupa parerea mea, o finta nu poate trai fara iubire. sper ca viitorul tau prieten sa te iubeasca la fel de mult precum si tu il vei iubi, deci multa bafta sa alegi pe cine trebuie!
Vezi ca am avut dreptate? o iubire sau o relatie nu se uita asa usor. in continuare vb cu el si nu ii mai arata lucrurile care il deranjau pe el, ca sa observe ca nu mai esti la fel. si sa stii ca pasii mici sunt cei mai importanti. continua sa vb cu el si sa stii ca daca a ajuns ca el sa te intrebe cf, atunci e cv. daca nu i-ar pasa de tine iti zic eu ca nu te-ar baga in seama nici daca ai fi ultima din lista de mess continuati cu acele priviri profunde si o sa deveniti din ce in ce mai apropiati mai intereseaza-te daca e cu cineva din cand in cand sper ca te-am ajutat