anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDITA! Cand imi vine ciclul menstrual, ma tine 7 zile. In a doua si a treia zi imi curge cel mai mult. Iar in restul zilelor, foarte putin, cateva picaturi la 2-3ore. Intrebarea mea ar fi: daca imi vine atat de putin, pot intretine relatii sexuale fara riscul de a ma pata prea tare, sau prin penetrare va creste fluxul? Cum este sa intretii relatii sexuale in timpul menstruatiei?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In acceptiunea generala se considera ca in perioada de menstruatie nu este indicat sa se intretina raporturi sexuale. Motivarea este destul de variata insa si destul de subiectiva deoarece se stie foarte clar si este demonstrat stiintific si medical ca in cazul multor femei in perioada cat are loc menstruatia, libidoul lor este cel mai intens/ridicat si de asemenea ca ar putea exista posibilitatea sa dispara complet in restul ciclului menstrual. Intretinerea de raporturi sexuale in aceasta perioada depinde doar de dorinta exprimata de femeie si de acceptul din partea barbatului. Poti experimenta deoarece s-ar putea sa nu-ti fi dat seama pana in prezent ca te incadrezi printre cele cu libidoul ridicat doar in aceasta perioada.Succes.

| relian a răspuns:

Aia se numeste menstruatie, deci cilu de 7 zile nu exista.Ciclu este toata perioada, incepind din prima zi de menstruatie si pina cind apare o noua menstruatie.Si da poti face sex si la menstruatie daca iti place.Nu exista riscuri, asa cum spun sau cred unia.Cum este? Nu stiu depinde de fiecare, poti incerca si asa afli cum e pentru tine. Spor la treaba

| maria_7379 a răspuns:

Buna... Sa sti ca in timpul actului sexual sange va curge foarte putin, odata cu penetrarea sangele nu va curge deloc. O zi buna