| AyaStormhold a întrebat:

Fundita! Cine poate imi spune ce remarca prima data la o fata un baiat? Nu uitati

13 răspunsuri:
| BellaRagazza007 a răspuns:

Stiu eu: -->fisicu

| doar.pt.voi. a răspuns:

Sanii, fundul si restul ochii, parul...batting eyelashes funda?batting eyelashes

| Adyr0 a răspuns:

Sufletul, la propriu sau la figurat, in functie de baiat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data cand o vede, este logic ca felul in care arata. Iti spun eu ca niciun baiat n-o sa se gandeasca pentru prima data cand vede fata daca este buna la suflet sau nuhappy

| crystal123 a răspuns:

Daca este aranjata, arata bine, are incredere in ea are simtul umorului... depinde acum de fiecare baiat in parte

| alexa_4370 a răspuns:

Prima data la felul cum arati. daca ii place fizicul la fata. nu o sa. l intereseze sanii si fundul. depinde si de baiat. daca nu. l intereseaza asta. fi sigura ca o sa vrea sa. ti cunoasca si caracterulwinking
fundita?:*

| ZuAgain a răspuns:

Ma uit intai la fata dupa la fund si la sani daca e si de treaba atunci e perfect

| Larisa_4465 a răspuns:

Majoritatea baietiilor remarca trupul formele de ce nu sanii ochii frumosi, dar daca nu ai nici sanii mari nici ochi prea frumosi stai linistita pentru ca unii se uita si sufletul fetelor nu doar la aspect, plus ca sunt unele frum si degeaba ca atunci cand vorbesc realizezi ca nu sunt chiar atat de frumoase

| AdaIoana18 a răspuns:

Eu prima data am remarcat la iubitul meu ochii lui caprui spre negrii... Parul lui brunet tenul lui mai creol... faptul ca face sala adica abdomenul :X Faptul cum vb cu mine etc. :X Il ube pe frumosul meu :X :X Appp : Te-am pwpat :* :* :*

| Denisa a răspuns:

Poate sunt eu mai ciudata. Eu ma uit la urechilaughing

| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Primul lucru care imi place la un baiat ochi...sunt inebunita dupa baieti cu ochi verzi sau albastri, nu pot sa zic ca sufletul...big grinbig grin:dam 13 ani nu ma intereseaza sufletului luibig grinbig grinbig grinsincer. dar tiesmugsmugsmug

| sasa_5082 a răspuns:

Depinde de baiat
de regula eu cautam sa vad sufletul, caracterul
alti cauta sexul, fundul sau ...bani
de regula se cauta apropierea, iubirea, sentimentele, dragostea...
la o anumita varsta de regula nu se cauta nimic... dar apropierea da o senzatie de BINE
asta e primele semne de afectiune, de trandete, de iubire

| MissSmile a răspuns:

Eu ma uit la tot!

Întrebări similare