| marya a întrebat:

! fundita! cum as putea sa fac 1 baiat sa ma placa
eu stiu de la el ca ii plac fetele care NU sunt fitoase
as vrea niste ponturi!

6 răspunsuri:
| regyheyhesyes a răspuns:

Fii tu insati. Naturala. Nu exagera cu nimic, incearca sa petreci cat mai mult timp in preajma lui si capteaza-i atentia...propune-i sa va intalniti doar voi doi undeva si sa vorbiti pentru a va cunoaste mai bine si vei avea ocazia sa ii arati cum esti cu adevarat.

| guardian_angel:X:X a răspuns:

Pai ar trebui sa fi naturala nu cred ca ar trebui sa pari ceea ce nu esti nu trebuie sa fi cu nasu pe sus si sa incerci sa-i atragi atentia prin orice sa nu te plangi de orice lucru care ti se intampla
poate te ajuta fa asta si vezi dupa daca il cucerestiwinking

| Vizitiul a răspuns:

Nu-ti trebuie niciun pont. Nu inteleg de ce doriti sa complicati niste situatii care nu cer asa ceva!?
Te porti natural, nu imbratisezi un sablon, pentru ca e posibil sa fie atras de sablon si nu de tine. Fi tu insusi, cu defecte si calitati.
Incearca sa socializezi cu el, priveste-l insistent, sunt sigur ca o sa observe faptul ca-l simpatizezi. Daca nu-ti raspunde la provocare, lasa-l. Nu-i de tine!

| aura_1762 a răspuns:

Pai fiecare relatie e dragoste la prima vedere sau poti pur si simplu sa vb cand il vezi lururi banale gen salut ce mai faci sau ce tema avem la...

| narcisa a răspuns:

Incearca sa fii tu si sa socializezi cu el cat mai des

| flyuuuuuuuu a răspuns:

Fitu insutzi si oameni o sa te placa happy

Întrebări similare