Hey`
Pai...Nu stiu sigur daca te place dar un lucuru stiu
Tine la tine
Eh si chestia cu placutul de alta fata e tipic baietilor .mereu sunt asa stai linistita niciodata nu recunosc cu adevarat daca tin la o fata ...Isi aleg mereu fete populare si fac pe desteptii
Cred ca ar fi cel mai bine sa te apropii de el ...pentru inceput.sa deveniti prieteni.chestii sa iesiti la un suc
Sau sa il intrebi direct daca ii place de acea fata.si daca simte ceva pentru tine
Asta daca nu vrei sa o faci chiar direct poti sa ii propui sa jucati Adevar Sau Provocare
In rest iti doresc multa bafta
Ceaoo`>
Nu stiu cred ca te place dar nu sunt foarte sigur ai incercat sal intrebi ( eu am nev de ajutor cu fetele dai add la funtarnaruto_vulpe si zi-mi daca ai vreo idee mersi )
Pai incearca si tu sa te apropii mai mult de el.In fine noi baietii suntem mai na...cum sa iti explic vrem sa parem mai smecheri sisa iesim in evidenta, iar cand stim ca o fata ne place si simtim si noi un anumit sentiment pentru ea normal ca ori o dam pe aratura ori ii aratam acest fapt.Sunt baieti timizi pana la o varsta la care realizezi ca trebuie sa ai mai mult tupeu. Apropo sincer sfatul meu este sa il intrebi fara sfialapoate spune DA, incearca si tu cu mai mult tupeu maine la scoala da? Hai bafta
KatiMe27 întreabă: