Pai daca face ce ai zis eu ca baiat zic ca da ii mai place tu ar trabui sa iti dai seama dupa cum se comporta dupa cum te priveste si mai departe si asa ai sa ajungi la rezultat vorbeste cu el daca el nu intra in discutie cu u intra tu daca chiar iti place de el bafta si mult noroc
Buna, nu ne-ai plictisit, stai linistita, suntem aici ca sa raspundem .
Eu cred ca te mai place, altfel nu te-ar urmari, dar atunci de ce nu mai sta impreuna cu tine. Poate te place dar nu vrea sa mai fiti impreuna din cauza barfelor colegilor. Se tine dupa tine pentru ca vrea sa te aiba in preajma mereu si cred ca era geloas atunci cand te-a vazut cu baiatul ala. Daca iti zambeste cand te vede, in mod sigur ii mai place de tine.
Papa .
Tot ce-i posibil sa te placa. Insa nu i-as da o a doua sansa. E ca si cand i-as permite sa fie un magar inca o data. Siii i-ai arata ca poti sa fii iubita lui "de ocazie", ca sa zicem asa.
Sigur si cand o sa fii mai mare o sa incerce sa-ti ceara si sex asa ca sa te linistesti.
Salut! Cred ca da... sincer. E foarte interesat de tot ceea ce faci tu, insa vrea sa pastreze in acelasi timp o atmosfera misterioasa intre voi doi. Insa te previn ca poate fi o fire destul de geloasa, avand in vedere faptul ca iti urmareste fiecare gest. Dar... succes! Cred ca vei ramane cu el!
Mutubal întreabă: