Pai.
Vorbeste deschis cu el:d.
Iesi cu el.
Ah.si cand il vezi. ZAMBESTE. I!
Iar cand sa pleci, pupa. l pe obraz:d.
Merge de fiecare data!
Inainte de a face cum zice LaLaLakin, asigurate ca si el are ceva sentimente pentru tine altfel te lupti cu morile de vint, pentru ca el va profita de sentimentele tale si o sa te vrea doar pentru o noapte sau doar cind are el nevoie si crede-ma ca doare. Daca dragoste nu e nimic nu e!
Mult succes si fi "cu ochii-n patru"!
Incearca sa te imprietenesti cu el si din moment ce ii cunosti situatia il poti ajuta sa scape de acele ganduri la fosta lui. Si ii poti devi momentan o prietena cu care poate vorbi despre trecutul lui, pentru ca sigur simte nevoia sa vorbeasca cu cine-va sa se descarce, ii trebuiesc sfaturi si cu asta il poti ajuta sa o scoata din mintea lui. Dupa care o sa isi dea seama ca de fapt u chiar ii vrei binele si tii la el. si poate o sa iasa bine. Adica eu asa am facut cand am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta si chiar mi'-a mers forate bine. Multa bafta iti doresc! Si nu uita sa nu il judeci pentru felul cu este si cum gandeste si daca se poate cand va veni momentul adica nupa ce deja el capata incredere in tine sa faci si gesturi dragute cum ar fi un pupic pe obraz cum spunea lalalakin dar unul si nu sarind pe el, stiu ca tentatie e foarte mare dar conteaza lucrurile astea.
Scuze ti-am trimis raspunsul la intrbarea asta la cealalta la care ai postat linkul mai sus
Daca tipa s-a intors la el inseamna ca are prietena acum.si daca s-a impacat cu ea inseamna ca chiar are sentimente puternice pentru ea. daca vroia sa fie cu tine, ar fi incercat. nu are rost sa te bagi peste ei pentru ca nici tie nu ti'ar placea sa se bage cineva in relatia ta.stim ca il placi, dar incetul cu incetul o sa incepi sa il uiti adica chiar nu are rost sa te lupti, sa ii trimiti semnale, sa incerci sa ii arati ca il placi dar totusi subtil,"jocurile" astea sunt obositoare psihic si nu au nici un rost daca tipul chiar e fericit cu prietena lui.succes>
beausingurlamasamea întreabă: