Nu ai de unde sa stii daca s-a despartit de prietena pentru tine, relatiile se rup si din alte motive.
fratilor normal ca daca stati mult timp impreuna se creaza o conexiune, normal ca simte ceva pentru tine in acum variaza de la puternica prietenie la dragoste.incercati sa vorbiti ca nu va costa nimic.
bine e si varianta in care vrea sa te f**a si din cauza asta iti soune ca nu vrea relatie, dar nu cred.
Pai.Ia-o incet! 1.Intreaba-l candva serios daca vrea sau nu relatie cu tine si sa nu te tina in suspans daca nu. Pentru ca, daca tu nu faci nici un pas nici el nu va face daca e asa nu stiu ciudat dupa parerea mea. Intreaba-l serios si vezi ce zice. Bafta! Pentru mai multe detalii sau sfaturi astept mesaje in privat!
Cel mai bine este sa aveti o discutie deschisa, fara orgolii in care sa ii arati ce simti pentru el, sa ii spui ce iti doresti in ceea ce il priveste si desigur el sa faca acelasi lucru. Daca te iei dupa ce spun altii, amici ai tai ori ai lui nu o sa stiti niciodata exact daca exista intre voi ceva sau nu.
Ai facut tu ceva si vrea sa iti faca in ciuda. Fa-i si tu in ciuda si demonstreaza-i ca nu mai ai nevoie de el si o sa se intoarca.
PS: Nu mai pune suflet niciodata! Iti spun din experienta