Buna . In concluzie nu stie nici el ce vrea! Ori vrea sa fiti numai prieteni ori sa fiti impreuna. Probabil asteapta sa ii zici tu daca vrea sa fiti impreuna. Si la bancheat probabil a vrut sa te faca geloasa, sa vada cum reactionezi. Tu ce crezi ca e mai bine sa ramaneti? Prieteni sau ar fi mai bine sa fiti impreuna. Trebuie sa stai bine sa te gandesti ce vrei sa faci. Si probabil vrea sa faca pe smecheru, ca nu stie de unde sa mai culeaga fete. Sfatul meu este sa incerci sa vorbesti cu el sa ii zici de ce se comporta asa, si daca iti da de inteles ca vrea ceva, incearca sa fi cu el. Dar nu te avanta prea tare. Si daca iti va zice ca asa se comporta el mai,, nou,, lasa-l in pace. Nu merita. Da totusi mi se pare ca cam se joaca cu tine, pai pana acum ca el nu ia o prietena de gat si ii da cu palma la fund, si incepe sa iti faca tie asa. Ii place de tine, si ar vrea sa fie cu tine, dar nu ceva serios. Ceva de gen :2 saptamani-1 luna. Cu alceva nu am cum sa te ajut. Bafta
Cred ca este reciproca treaba.cand ii place cuiva de tine, simti lucrul asta, si invers. si in legatura cu fata aia, a dansat cu ea ca sa vada cum reactionezi, daca ii arati ca il placi... Ce sa zic, asteapta sa vezi daca schiteaza ceva, daca te intreaba daca vrei sa fiti impreuna, in rest cu prietena aia nu stiu daca se mai merita sa vorbesti. dar cred ca nu mai vrea ea sa vorbeasca cu tine, probabil o fi aflat cat de apropiat a devenit Andrei de tine :-), Fetele sunt invidioase si pe prietenele cele mai bune, dar pe fostele prietene? nici nu iti imaginezi...
Spune-i ce simti pentru el.si nu te stresa pentru fosta prietena a lui pentru ca se vede ca ii place de tine acuma.asa ca bafta
@adelle23 nu.eu m-am certat ca ea.adica eu i-am zis sa mai termine cu fitele, ca isi luase lumea in cap si numa' comenta si isi baga nasu peste tot, si lucru asta nu mi-a placut si mai bine am terminat sa fiu prietena cu ea decat sa ne tot certam toata ziua
@chucky: nu am afirmat ca te-ai certat iar din asta reiesea ca nu mai intretineti legatura...deci tot o fosta prietena o consideri, sau ma rog, o cunostinta. E mai bine?
@adelle23... da f bine !:*
mersi mlt pentru raspunsuri...mai astept ceva raspunsuri, sa vad daca mai vrea cineva sa ma ajute, daca nu, dau fundita azi:X