"soacrele" femeile dracului cum se mai spune
cumpara`i un trandafir si comporta`te ca un gentelman.
Sincer eu nu prea cred ca te va lasa sa dormi la fiica ei [iubita ta] la Ea in casa...adica stii si tu.la ce sa va gandi? pe langa faptul ca va va verifica din ora in ora cu citate de genul:vreti prajituri/suc/saratele.nu va va lasa in pace
Asa sunt parintii, dar te`ai gandit cu tac`so cum faci?!
mai bine roag`o pe ea sa vina la tina.e mai practic
spune-i sa le zica parintilor ca sta la o prietena peste noapte si sa vina la tina.va fi numai ai ta
Succes
-Pai cand te duci s-o cunosti ia-i un buchet mare si frumos de flori [intreab-o pe prietena ta ce flori ii plac mamei ei.
-Saluta-i politicos.
-Vorbeste intodeauna politicos.
-Incearca sa afli de la prietena ta ce obsesii are mama ei.[poate ii palce foarte mult o trupa.Atunci vorbeste si tu frumos de trupa.
-Cand are nevoie de tine,sa o ajuti intotdeauna.
-Aratai ca inveti bine/ai un servici bun.
-Imbraca-te frumos, curat, ingrijit.
Cam atat [Nu uita sa te porti frumos cu oricine si orice.Asta daca vrei sa o aburesti doar
Nu ramane si u din prima seara.las`o sa vezi ce nebunii are in cap i`ai un cadou ceva sa dai bine
Ia si tu o bautura scumpa si puneti-va la masa, si dai sa bea, dupa aia sigur faci ce vrei tu cu ea
Noi suntem la 300km departare, si mia permis prima oara sa ramin pe doua nopti da prietena mea sa tinut de capul ei, da nu am dormit cu ea int-un pat, "socrumiu " e in Ukraina sun devortati. sunt in Italia
George0197 întreabă: