| linds a întrebat:

FUNDITA SI VOT
Am o intrebare pentru baieti

E posibil ca un baiat foarte popular sa se indragosteasca de o fata frumusica care nu este prea zvapaiata.
Povestea mea e cam asa : El este cam cu nasul pe sus dar de fiecare data ma baga in seama si imi zambeste.
Eu par genul de fata cuminte si chiar sunt...Ati putea sa imi dati si mie niste sfaturi
Multumesc.

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

E posibil sa te plac dc nu? dar ai grija sa te plac sincer nu doar pentru o saptamana.

| Lollypop a răspuns:

Da,e posibil.Stii si cum se zice: opusele se atrag.
Nu sunt baiat,dar din cate am vorbit eu cu baietii, toti mi-au spus ca ar prefera mai degraba o fata mai cuminte si la locul ei, decat una zvapaiata.Desigur ca si eu m-am mirat, dar majoritatea asta prefera.

| Crimeea a răspuns:

Suna asa frumos,doar ca ai grija cu baietii de genul asta,pentru ca toate fetele le cad la picioare si nu-i prea intereseaza daca o fata v-a suferi pentru ei,normal ca se poate sa te placa,dar nu fi naiva,nu ceda asa usor,doar pentru ca el e popular si wow,mai bine te-ai orienta tot dupa un baiat cuminte care sa te faca fericita si multumita, acum vezi tu cum stau lucrurile, ai grija

| soupflood123 a răspuns:

Da, e posibil. Indiferent de popularitate, båietii se pot îndrågosti de aproape oricine.