Explicatia logica e ca baietii vor ce nu pot lua. Daca tu esti domnita cuminte la care nu poate ajunge (in general) unu ca el, e normal sa vrea sa iti atraga atentia.Ar trebui subliniat faptul ca zambitul e ochestie comuna.Da daca tu simti o scateie atunci desubliniez si zic ca tipu chiar ar putea sa te placa.(E si el om,nu?)
Bafta!
P.S.:Stiu ca nu-s baiat da nu m-am putut abtine.Tu doar ai grija sa nu il lasi sa profite de tine. Daca ramai treaza e OK, doar esti si tu om, nu?
Pai poate sa te placa. dar u esti o fata cuminte si n-ai nevoie de unul cu nasul pe sus. nu-ti va arata niciodata cat de mult te iubeste, te vrea pentru alte chestii si sa se dea mare ca e cu una frumoasa, doar e foarte popular. gandeste-te cati baieti te plac... n-am ce sa-ti mai spun e decizia ta
Sigur,fetele cuminţi cam astfel de băieţi caută,care au curaj să stea de vorbă cu ele şi le fac să se simtă bine! Şi, dacă este aşa cum spui, cred că şi el te place!
1.Ori vrea doar sex
2.Te place
3.Isi bate joc de tine
Astea ar fi principalele posibilitati.
Mai mult de atat nu am ce zice.Zambeste-i si tu, bata-te in seama cu el si deveniti amici apoi iubiti.Dar numai sa nu vrea primele 2 variante
1.Ori vrea doar sex
2.Isi bate joc de tine
3.Te place
Astea ar fi principalele posibilitati.
Mai mult de atat nu am ce zice.Zambeste-i si tu, bata-te in seama cu el si deveniti amici apoi iubiti.Dar numai sa nu vrea primele 2 variante
Mutubal întreabă: