Incearaca sa uiti de rusine. Nu ai de ce sa iti fie rusine din moment ce ptietenul tau te iubeste asa cum esti. Lasa-te dusa de val si incearaca sa te bucuri de momentul intim, nu chiar placut, dar cand sti ca o faci cu cineva care te iubeste si il iubesti foarte mult, durerea nu va fi asa rea. Si inca un pont: ca sa atenuezi din durere foloseste un lubrifiant:*
PS: esti minunata in ochii iubitului tau
De ce sa iti fie rusine de pr tau? incearca sa nu iti mai fie jena daoar e iubitul tau:*:* eu prima oara cand m-am inceput viata sexuala l-am pus pe iubitul meu sa puna mainile la ochi cand m-am dezbracat Nu ai de ce sa iti fie jena draga:*
Buna! Eu zic sa deschizi bine ochii si daca crezi ca el e persoana potrivita fa-o! Pentru a scapa de rusine Fao intr-un loc intunecat si eventual inveliti cu ceva pentru ca el sa nu iti vada pasarica daca asta te deranjeaza! Daca el nu mai este virgin o sa stie ce are de facut! Scapa de rusine si fa-o nu ai de ce sa fii rusinata odata si odata tot o sa trebuiasca sa o faci! pup:*
Hei.
Nu trebuie sa fii jenata, mai ales daca prietenul tau stie, ca inca nu ti-ai inceput viata sexuala inca.
Din contra, cred ca el ar fi foarte foarte bucuros daca ar stii ca vrei sa iti incepi viata sexuala.
Ii spui, vorbiti calm, si vei ajunge singura la o concluzie.
Oricum, nu scrie nicaieri ca trebuie sa iti incepi viata deja.
Mult noroc si sa ai grija de tine!:*
Cu prietenie, Bulbuc:*
Înainte să îți începi viața sexuală trebuie să înveți nu doar de pe net ci și din cărți medicale (sexologie & dermato venerologie), cum se evită o sarcină nedorită, - metode de evitare, ale unei sarcini nedorite utilizate simultan în asociere -- & riscurile medicale ale unui avort la cerere & bolile venerice / cu transmitere sexuală.
Persoanele care consideră suficientă informarea numai de pe net, despre aceste subiecte, să își pună talangă și să meargă să pască iarbă, păstrând fânul pentru la iarnă.
Alte aspecte care merită discutate : momentul optim când să îți începi viața sexuală, ( preferabil când poți crește și educa singură un copil ), persoana cu care să îți începi viața sexuală și cât este și el de pregătit pentru acceptarea unui accident de viață sexuală care gungure / respectiv orăcăie, ( Al meu gungure, iar al vecinului orăcăie, chit că zgomotele sunt aceleași!), etc...etc.
Am impresia că ești cam mică pentru așa ceva.
Nu ai spus câți ani ai dar, parcă mai bine, vă uitați amândoi la :
Http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Baby-TV-117
Eu zic mai bine sa nu ti-o incepi. nu de alta, dar mai tarziu vei regreta.
nu stii niciodata cand iti va intoarce spatele.
oricat de dragut e acum, se va schimba radical mai tarziu.
ramane la alegerea ta.
Uite nu trebuie sa fii rusinoasa stiu ca tie rusine pentru ca, cred si sigur e asa ca este pentru prima data dar incearca sa uiti si sa o ascunzi daca iubitul tau te iubeste o sa te ajute si el o sa te faca sa uiti asa ca lasate purtata de val succes
Este un bazin, are și o trambulină.
Niște unii sar de la trambulină, în bazin.
Tu te gândești, să faci același lucru, că dacă toți sar de la trambulină în bazin, să o faci și tu!
Adevărul este că bazinul este gol.
Nu are apă în el.
Am senzația că nici nu te interesează, dacă este sau nu apă în acel bazin.
Dar văzând că alții sar de la trambulină în bazin, vrei să faci același lucru, ca și toți ceilalți.
Totuși ar fi bine să aștepți să umple ăștia, bazinul cu apă, și să nu vrei să sari de la trambulină, în bazinul gol.
Este viața ta și vei face, ce vrei, să faci.
Nu mă vei asculta, pe mine, oricum!
De fapt, ce vârstă ai?
KatiMe27 întreabă: