| lorepupici a întrebat:

Fundoi! Am luat pilula de a 2 zi. dupa 2 zile de la contactul sexual...pe prospect scria ca in maxim 72 de ore trebuia sa o iau. Eu am luat-o in 48 de ore. mai are aceasta vreun efect?
sad

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Normal!
Efectul si-l pierde dupa ce trec aceste 72 ore! doar ca, cu cat iei pastila mai repede cu atat mai bine!

8 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Da are...nu uita sa o iai si pe a doua si eu am facut la felwinking de vreo 2 oriwinking

| lorepupici explică (pentru anka89):

Am luat escapelle.e numai o pastila. Farmacista mi-a spus ca e mai eficient escapelle decat postinor

| anka89 a răspuns (pentru lorepupici):

Sincer nu mai stiu ce am luat ca au trecut vreo 4 ani de atunci, dar cred ca toate isi fac treaba si daca ti l-a dat pe cel care crede ea ca e cel mai bun atunci sa il iai si o sa vezi ca o sa isi faca efectulwinking

| Azµre a răspuns:

Da! Are efect! Atâta timp cât spune pe prospect până la 72 de ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, trebuia s-o iei fix la minutul 4319

| Vix999 a răspuns:

In principiu da, ar trebui sa isi faca efectul.
Depinde de la caz la caz...eu cunosc 2 peroane care au ramas insarcinate cu tot cu pastila luata...si luata la cateva ore de la contactul sexual.
Oricum...nu te panica inainte de vreme.

| Sultan a răspuns:

Efectul contraceptiv, dupa spusele lor este de 98-99% cu pilula luata in secunda 2 dupa actul sexual si scade pana la 0% la 72 de ore dupa.
Matematic, ar avea un efect de 33% luata la 48 de ore dupa. Adica peste 2 saptamani i-ati 2-3 teste de sarcinatongue

| lorepupici explică:

Abia dupa 2 zile am putut sa fac rost de bani ca sa cumpar aceea pastila extrem de scumpa! :-l