anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fundoi mare si gras! Problema ar fi urmatoarea... in urma cu ceva timp am iesit in oras cu o prietena si acolo am facut cunostiinta cu un prieten de'al ei, dar sincer nu mi-am facut nicio parere despre el, pentru ca nu am stat sa il studiez... si blah, blah. De curand am aflat ca avem 2 prietene in comun si el le'a intrebat daca am prieten si ele i'au raspuns ca nu. Nu stiu ce sa fac... sa accept sa fiu cu el sau nu? si ce sa'i raspund? adica nu as vrea sa'l jignesc [ am aflat ca tine la fete sigh ]

O parere?batting eyelashes love struck Multumesc mult :*!

6 răspunsuri:
| reanu a răspuns:

Daca esti indecisa ramai la stagiul de amica pina te deizi ce vrei happy

| Unbearable a răspuns:

Buna.
Ar trebui sa il cunosti mai intai. Ii ceri ID-ul, mai vorbiti, mai tarziu schimbati numerele de telefoane, iar dupa inca putin timp, va intalniti. Daca merge bine, aveti puncte comune, are ceva serios in minte, nu o JOACA, nu vad de ce nu ai incerca, pana la urma nu ai ce pierde. In primul rand trebuie sa va cunoasteti foarte bine, sa ii descoperi intentiile!
Bafta. kiss

| JaneEyer a răspuns:

Incearca sa il cunosti mai bine si daca iti place de el puteti realiza ceva impreuna. Dar nu ar fi bine sa iesi cu el daca nu iti place pentru ca o sa te minti si pe tine, dar si pe el, insa pe el il va rani cel mai mult...Eu zic sa te uiti mai atent la el si daca iti place fii cu el...Doar daca asta vrei si tu. Sper ca te-am ajutat.Multa baftahappy

| Yuhuuuuu a răspuns:

Nu stiu daca imi place, sunt indecisa straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ideea cu messul si schimbatul numerelor de telefon este cea mai tampita idee. o sa vorbiti mult si bine si cand va fi sa va intalniti o sa ai surpriza sa nu iti placa. iti spun din proprie experienta cel mai bine o intalnire fata in fata discutand eventual dinainte ca este doar o intalnire de acomodare fara sa creeze nici o obligatie nici unuia dintre voi. eu am cunoscut pe cineva pe simpatie.ro, am vorbit 2 luni pe mess si la telefon iar dupa aceasta perioada am plecat la ea in germania. am intrebat de 1000 de ori inainte daca este sigura, i-am dat zeci de poze cu mine, webcam zilnic, sute de minute pe telefon si cand am ajuns acolo dupa 3 zile mi-a spus ca nu poate sa ma iubeasca ca a crezut ca va fi altfel. au trecut 10 zile de cand am venit inapoi in tara si nu imi revin ca eu m-am indragostit nebuneste de ea. asa ca decat sa-i dai sperante cu mess si telefoane asculta-ma: stabiliti o intalnire de comun acord dar spune-i dinainte ca asta nu inseamna ca va exista si o relatie.

| glamorous_6251 a răspuns:

Tie iti place de el? daca da atunci ar fi ok dar daca nu de ce sa il amagesti si pe el si sa te amagesti si pe tine... ps daca stai cu el doar din lipsa de ocupatie il vei ranii si mai mult