| Chimilica a întrebat:

Fundoi + vot! Ce vrea de fapt? Cand ma vede imi face cu ochiul, ma imbratiseaza, se uita in ochii mei si zambeste. Aseara prietenul meu cel mai bun l-a intrebat daca ii place de mine si el a spus ca nu si ca are prietena. Stiam ca are dar el o fii inteles gresit intrebarea? Trebuia sa ii spuna cum i se par? Spuneti-mi parerile voastre si ce ar trebui sa fac.

Răspuns Câştigător
| BuBu_6079 a răspuns:

Probabil ii place sa joace la dublu.O fi vazand ca il placi cat de cat, baietii fac in general asa. Daaca vrea mai mult iti va da el de inteles.Astea sunt doar jocuri momentanwinking

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Te ia ma misto!
asa-i ca atunci cand e cu prietena nu face lucrurile astea?
da-i pace! poate e genul care doreste sa fie dorit d multe(asta ii inmulteste orgoliul)j dupa pleaca sub fusta prietenei.
mai sunt baieti!
u trateaza-l cu indiferenta vezi cum reactzioneaza atunci! va fi surprins...winking

| Sperman a răspuns:

Intrebarea asta ai m-ai pus-o. Atentie devii stresanta!

| Chimilica explică:

@ ba da chiar cand era ea acolo facea asa!

| StaceyG a răspuns:

Eu cred ca te place dar nu vrea sa recunoasca intreaba-l tu vezi ce iti zice sau vb cu el despre catvea chesti si dupa intreaba-l daca te place! Bafta!

| MyTzZy a răspuns:

Cred ca vrea doar sa flirteze cu tine nu chiar o relatie. Dar poate ar fi bine si sa'l intrebi ce parere are despre tine sh sa vb mai des cu el. Succes!happysi sper ca te'a ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ar plcea ar veni el si ti-ar zicehappy
cred ca doar se joaca... parerea mea. nu ar mai rtebui sa il bagi in seama sa nu te indragostesti si sa suferi mai apoisad