anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fundoi :X
Intrebare pentru fete.
Ce cadou ia-ti lua prietenului? (nu cont ce ocazie )

Fundoihappy

Răspuns Câştigător
| Aiicha a răspuns:

Ceva practic care sa il foloseasca:un parfum, un fular, un ceas, o pereche de casti pentru telefon sau pc, joystick-uri, un breloc, sampanie, un portofel, un fotoliu gonflabil, bilete la echipa lui favorita de fotbal, un ceas de perete simpatic, un mause sub o forma mai ciudata, un set poker sau o carte cu bancuri.
winking

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Un parfum smug.

| Monica a răspuns:

O bratara de barbati, bineinteles. Cu o jumatate de inimioara... Jumatate de inimioara la el, jumatate la mine!
Suflete pereche. vorba aia

| simona_3709 a răspuns:

Un ceas`de firma frumos, un parfum bun :*, un ceas desteptator cu poza noastra, un tricou. [sper ca ti-am fost de ajutor]

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Eu de exemplu i'am luat acum 1 saptamana o gekuta de toamna, ca
umbla mereu subtire imbrakat, si pentru ca atunci cand am vazut'o in magazin, mi-am adus aminte direct de ellove struck
si mai am de gand sa ii fac o pernuta personalizata cu o poza cu noi 2 pe ea, pentru ca o poate avea amintire multa vremelove struck.
funditabatting eyelashes?

| lOllipOp a răspuns:

Nu-ti raspundsad. eu voiam doar fundita nu fundoino talking. cand dai fundita ma anuntismug.laughing)
[glm.
pai i-as lua ceva ce-l reprezinta, depinde cei place luithinking

| anonimaDeLa3 a răspuns:

Depinde de baiat. daca e dragut, sensibil, sunt canitze pe care daca le unesti se formeaza o inima. si ai tu una si el una., daca e unul dur, tip baiatu smecher etc, un ceas, o bratara ceva in genu!

| cosmina05 a răspuns:

Un ceas de mana

| LiA_1752 a răspuns:

Eu spre ex. l-am inveselit pe prietenul meu cu o cana cu poza noastra, de asemenea poti sa-i i-ai un cd, bratara, album, tricou, parfum, cosmetica ceva etc.

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Eu i-am luat prietenului meu de ziua lui o cana pe care scria iubitului meu si inauntrul canii avea sc un mesaj f frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de ce preferinte are. De ex. daca ii place foarte mult o formatie ii cumpar cel mai nou cd al lor, daca este fanul unui sportiv ii pot lua un tricou sau ceva asemanator.
Un pandativ, un ceas...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ziua lui i-am cumparat o bluza si un parfum. Si asa fara ocazii, cand mai mergem sa cumparam ceva de pe la Auchan, ii cumpar un Kinder Surprize pe care il plateste tot el, si-l manc tot eulaughinglaughing.

Sa fi iubita!:*:*:*