Ceva practic care sa il foloseasca:un parfum, un fular, un ceas, o pereche de casti pentru telefon sau pc, joystick-uri, un breloc, sampanie, un portofel, un fotoliu gonflabil, bilete la echipa lui favorita de fotbal, un ceas de perete simpatic, un mause sub o forma mai ciudata, un set poker sau o carte cu bancuri.
O bratara de barbati, bineinteles. Cu o jumatate de inimioara... Jumatate de inimioara la el, jumatate la mine!
Suflete pereche. vorba aia
Un ceas`de firma frumos, un parfum bun :*, un ceas desteptator cu poza noastra, un tricou. [sper ca ti-am fost de ajutor]
Eu de exemplu i'am luat acum 1 saptamana o gekuta de toamna, ca
umbla mereu subtire imbrakat, si pentru ca atunci cand am vazut'o in magazin, mi-am adus aminte direct de el
si mai am de gand sa ii fac o pernuta personalizata cu o poza cu noi 2 pe ea, pentru ca o poate avea amintire multa vreme.
fundita?
Nu-ti raspund. eu voiam doar fundita nu fundoi. cand dai fundita ma anunti.)
[glm.
pai i-as lua ceva ce-l reprezinta, depinde cei place lui
Depinde de baiat. daca e dragut, sensibil, sunt canitze pe care daca le unesti se formeaza o inima. si ai tu una si el una., daca e unul dur, tip baiatu smecher etc, un ceas, o bratara ceva in genu!
Eu spre ex. l-am inveselit pe prietenul meu cu o cana cu poza noastra, de asemenea poti sa-i i-ai un cd, bratara, album, tricou, parfum, cosmetica ceva etc.
Eu i-am luat prietenului meu de ziua lui o cana pe care scria iubitului meu si inauntrul canii avea sc un mesaj f frumos.
RaisaGirl întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: