| NykOlL a întrebat:

Fuunda e foarte important! am 12 ani, imi place muult de un baiat de 13 ani. el sta in alt cartier... vara asta a venit aici la bunici! lui ii placea de alta fata care statea cu mine in bloc la bunicii ei, iar acum cateva zile a plecat in alba-iulia la parinti! si ei ii placea de elsi 3 zile pana sa plece ea, ei 2 au fost impreuna. si, prin interemediul acelei fete am aflat ca el pe mine ma place 60%. dar tot prin intermediul ei am aflat ca a mai scazut e 30%! se pare ca lui ii plac fetele imbracate mai sport, deoarece a 2-a zi dupa ce am aflat ca ma place 60% m-am imbracat mai elegant si m-am machiat. iar a 2-a zi acea fata mi-a zis ca a scazut la 30%! spuneti-mi ce sa fac ca sa ma placa mai muult! si plz, raspunsuri serioase, e important! voi incerca cu toate metodele raspunsurilor iar cea care va functioana are FUNDA! aaa, am uitat sa va zic ca el stie ca eu il plac!

12 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

@kyl3 daca ajung prim-ministru promit ca te fac si p tine deputat senator cevalaughing ce vrei tulaughing

| Lora a răspuns:

Pai si daca stie deja, iar cealalta e plecata, e momentul sa actionez, imbraca-te cum ai zis ca ii place lui si da-te la el, sari in bratele lui, tine-l de mana, pupa-l pe obraz, zambeste-iwinking. Bafta!

| nely19 a răspuns:

Sa te imbraci sport ca doar asa ii pl lui, si sa faci in asa fel sa-i captezi atentia sa... fi tu in centrul atentiei, fundita?

| wannabe a răspuns:

Traiesteti copilaria! si vorbesc foarte serios! la 12 ani eu ma jucam dea v-ati ascunselea.nu umblam dupa iubite.nu te machia, fi naturala. iubirea nu se masoara in procente.imbracate cum stii tu mai bine.

| Sin a răspuns:

Iubire la 12 ani. laughing Vezi sa nu.
Daca te place, te place asa cum esti FARA sa faci tu ceva in privinta machiajului, hainelor, etc.

| fCD a răspuns:

@Marijuanalove struck "acu` am inceput sa dau si eu dreptate 10 %, celor 20% de pe acest site ca 70% dintre voi aveti numai prostii in cap 99%"

Genial :Xlaughinglaughing ai putea fi prim-ministru

| Bianca26bb a răspuns:

Ma eu te inteleg... Adica si prietenele mele de varsta ta[ma rog cu un an mai mari] zic cam la felhappy.
Eu spun sa nu te mai machiezi. Fi tu! Imbraca-te cu ce te simti bine.
Inca un sfat[poate prostesc]:Jucati-va adevar sau provocare, sau urmatoarea carte, dar sa fiti mai multi, si dati provocari de genu"Urmatoarea carte sa il pupe pe ala..."laughing Asa fac astia de pe la blocu' meu...big grin
Sper ca te-am ajutat... funny Marijuana apropo

| Butterfly_6865 a răspuns:

1.Imbracate sport (dar frumos)
2.Nu ii da foarte multa importanta pentru ca asa o sa te placa mai mult.
3.Cand treci prin fata lui vb la telefon cu cineva (daca nu ai cu cine prefate)
4. Daca nu merge asta inseamna ca este un prost si combina'te cu altcineva ca sa il faci gelos apoi dupa doua trei zile desparte'te de acel baiat si intreaba'l daca vrea sa fie cu tine. Sigur va vrea. Si poti sa spui la cineva sa iti puna pile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A scăzut, a crescut, ale dracu' procente ce merg ele peste tot.
Dar întreagă la minte cât ești? 5%?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma copilas lasati draq televizorul si nu mai copiati tot ce vedeti, voi la varsta asta trebuie sa va jucati cu papus sa va traiti copilaria nu sa stai sa va ganditi la "baieti" care mai au si 13 ani, pune mana si joacate cu papusi si mai lasa calculatoru ca tea zapacitwinking big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti chiloti sport

| Cristinik_Cristina_1998 a răspuns:

Frate fi tu insatiwinking
un baiat trebuie sa te placa pentru cea ce esti nu pentru ce nu esti happy
sper ca te-am ajutatwinking