@kyl3 daca ajung prim-ministru promit ca te fac si p tine deputat senator ceva ce vrei tu
Pai si daca stie deja, iar cealalta e plecata, e momentul sa actionez, imbraca-te cum ai zis ca ii place lui si da-te la el, sari in bratele lui, tine-l de mana, pupa-l pe obraz, zambeste-i. Bafta!
Sa te imbraci sport ca doar asa ii pl lui, si sa faci in asa fel sa-i captezi atentia sa... fi tu in centrul atentiei, fundita?
Traiesteti copilaria! si vorbesc foarte serios! la 12 ani eu ma jucam dea v-ati ascunselea.nu umblam dupa iubite.nu te machia, fi naturala. iubirea nu se masoara in procente.imbracate cum stii tu mai bine.
Iubire la 12 ani. Vezi sa nu.
Daca te place, te place asa cum esti FARA sa faci tu ceva in privinta machiajului, hainelor, etc.
@Marijuana "acu` am inceput sa dau si eu dreptate 10 %, celor 20% de pe acest site ca 70% dintre voi aveti numai prostii in cap 99%"
Genial :X ai putea fi prim-ministru
Ma eu te inteleg... Adica si prietenele mele de varsta ta[ma rog cu un an mai mari] zic cam la fel.
Eu spun sa nu te mai machiezi. Fi tu! Imbraca-te cu ce te simti bine.
Inca un sfat[poate prostesc]:Jucati-va adevar sau provocare, sau urmatoarea carte, dar sa fiti mai multi, si dati provocari de genu"Urmatoarea carte sa il pupe pe ala..." Asa fac astia de pe la blocu' meu...
Sper ca te-am ajutat... funny Marijuana apropo
1.Imbracate sport (dar frumos)
2.Nu ii da foarte multa importanta pentru ca asa o sa te placa mai mult.
3.Cand treci prin fata lui vb la telefon cu cineva (daca nu ai cu cine prefate)
4. Daca nu merge asta inseamna ca este un prost si combina'te cu altcineva ca sa il faci gelos apoi dupa doua trei zile desparte'te de acel baiat si intreaba'l daca vrea sa fie cu tine. Sigur va vrea. Si poti sa spui la cineva sa iti puna pile.
Frate fi tu insati
un baiat trebuie sa te placa pentru cea ce esti nu pentru ce nu esti
sper ca te-am ajutat