| Sara2 a întrebat:

Gata! am facut eco! am 7 saptamani si 3 zile de la ultimul contact sexual, caci dupa nu am mai avut contacte sexuale! doctorita a zis ca nu sunt insarcinata, ca uterul este gol! oare minte? s-a uitat doar cateva secunde aprox 1 minut

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-are nici un motiv sa minta. Poate cel mult sa greseasca, desi la 7 saptamani de la ultimul contact sexual e greu de gresit.

lolita
| lolita a răspuns:

La 7 saptamani o sarcina se vede destul de bine la ecografie, si motive sa te minta nu ar avea.

| cristi202 a răspuns:

happyhappy De ce ar minti?!? daca s-a uitat asa de putin (pentru tine), e totusi mult pentru un medic care stie sa se uite. Cind am avut un accident grav la spate, intr-un minut mi-au vazut la eco tot ce am eu pe dinauntru (toate organele interne), si au putut vedea ca totul e normal. La tine a fost vorba doar de un organ, si crezi ca a fost putin, incit sa spui ca poate doctorita te-a mintit!
Interesant e ca maitii minte exact cit timp a trecut de cind nu ai mai facut dragoste...happy
happySi, o fi el uterul gol, dar te-ai gindit la eventualitatea unei sarcini extrauterine?happy Ia-o ca pe o gluma, ceea ce vreau eu sa evidentiez e faptul ca ti-as putea da un nou motiv de ingrijorare, caci problema la tine e tocmai ingrijorarea de a nu fi ramas insarcinata. Stai linistita, daca asa a zis, asa e, si sarcinile extrauterine se vad la eco, dar in cazul lor, probabilitatea e mult mai mica, nu ai avea tu o asemenea sansa.

| elamit a răspuns:

Nu ar avea de ce sa te minta, gata ai scapat ti-ai luat de pe suflet o piatra.ha

| mariaw a răspuns:

Crezi ca te-a pacalit pentru ca i s-ar fi parut amuzant?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca te-a mintit pentru ca nu are nici un motiv sa o faca, iar ca sa te convingi, cam tot un minutel s-a uitat si la mine dr cand am ramas gravida. ca sa fii pe deplin convinsa ca esti gravida sau nu, fa-ti un test de sarcina, sau si mai bine, du-te la alt dr, ca sunt cu sutele in orase, bani sa ai.sanatate!