Frate! traiesti ceva frumos. e clar 100% ca te vrea. dar are alte prioritati. oate e virgina.sau poate nu vrea sex. sau cine stie ce o impiedica. Incearca sa o cuceresti, du`i si tu o floare,. lasa-i petale de trandafiri pe pat, seara, cand ea nu`i in camera...fi mai charmant, daca o prinzi intr-un moment d`asta romantic,o s-o impresionezi,si ea n-o sa mai poata atunci, o sa-i inmoi sufletul de tot,mai ales ca te vrea! clar!
deci bafta multa! a grija ce faci sa nu o dai in bara, si nu uita: RomanTIC, emotionant,. si surprinzator. Si u sa fi pe faza,.
de ex: seara,.daca e usa deshisa, si ea n`ui pe acolo,. pune lumanari rosii peste tot, stinge lumina,. pune`i un buchet de flori pe pat.si pe jos, fa o poteca de trandafiri pe care sa calce, ...si u, sa stai undeva ascuns, sa o pandesti pana ajunge,.si ea o sa fie surprinsa, tu atunci sa apari cu o roza in mana,.sa o mangai cu ea,.sa o mangai usor pe fata,.pe maini,.sa o saruti,... Ei o sa-i placaaa!
Bafta multa, fratioare! s`auzim de bine, si sa ne spui si noua ce ai facut!
Ha ha, scuze dar e rau ce ai patit, noi fetele astea, dc tot ai incercat in nenumarate feluri sa o faci atenta la tine sau sa te vrea si ea ti-a aratat ca ar vrea dar totusi are si ea un orgoliu, incearca cu indiferenta pentru ca o pers dc stie ca o placi si o vrei atunci ii place sa se joace cu tine, dar dc faci toate astea si apoi o tratezi cu indiferenta o faci sa te vrea ea, e ca si cum iai da de inteles ca te-ai saturat sa alergi dupa ea si ca nu numai ea e, atunci te va cauta ea si se va baga ea in seama. incearca si asta poate da rezultate. Succes.
Trebuia sa te joci si tu mai mult cu ea
continua ca nu ai nimica de pierdut, pana e treaba gata, dar nu uita de gingasie
Daca mai ai 2 saptamani, pai poti incerca sa fi si putin indeiferent sa vezi cum sta treaba!
WOW. Naspa moment.Mie nu imi place cand cineva renunta la o persoana pe care o place/o iubeste. Dupa parerea mea ar trebui sa mai insisti. Poate fata nu se lasa cu una cu doua. Te pune la incercare. Ai mult timp la dispozitie asa ca mai incearca. Intr-un sfarsit sunt sigura ca vei reusi. Nu te lasa batut. Aratai ca tu vrei cu adevarat.
Multa bafta!
Frate! traiesti ceva frumos. day dreaming e clar 100% ca te vrea.smug dar are alte prioritati. oate e virgina.sau poate nu vrea sex. sau cine stie ce o impiedica. Incearca sa o cuceresti, du`i si tu o floare,. lasa-i petale de trandafiri pe pat, seara, cand ea nu`i in camera...fi mai charmant, daca o prinzi intr-un moment d`asta romantic,o s-o impresionezi,si ea n-o sa mai poata atunci, o sa-i inmoi sufletul de tot,mai ales ca te vrea! clar!
deci bafta multa! a grija ce faci sa nu o dai in bara, si nu uita: RomanTIC, emotionant,. si surprinzator. Si u sa fi pe faza,.
de ex: seara,.daca e usa deshisa, si ea n`ui pe acolo,. pune lumanari rosii peste tot, stinge lumina,. pune`i un buchet de flori pe pat.si pe jos, fa o poteca de trandafiri pe care sa calce, ...si u, sa stai undeva ascuns, sa o pandesti pana ajunge,.si ea o sa fie surprinsa, tu atunci sa apari cu o roza in mana,.sa o mangai cu ea,.sa o mangai usor pe fata,.pe maini,.sa o saruti,... Ei o sa-i placaaasmug!
Bafta multa, fratioare! s`auzim de bine, si sa ne spui si noua ce ai facut!
Umm, ok, tu esti baiat in povestea asta, dar in alte intrebari intrebi de dureri de burta cauzate de ciclu sau cat de grijuliu este iubitul tau, ba in altele zici ca ai 17 ani si esti cu o fata de 16, si aici zici ca ai 15
La naiba, de ce toti imi zic acelasi lucru?
Repet pentru a mia oara: NU E CONTUL MEU.
Astea sunt cele mai tari povesti care le-am citit in viata mea LOL incredibil tu vrei de fapt sa te placa sau doar sa faci sex cu ea nu fi asa disperat
Ai mai făcut ceva după atâţia ani? Să sperăm că nu a mai făcut un asemenea gest cu unghiile sau cu sufocatul. Ţi-aş sugera să-ţi faci un cont . Acum nu cred că mai trebuie să-ţi dau idei, să sperăm că incă trăieşti.
linarkfts întreabă: