E foarte frumos ce spui tu si totodata dureros.cel putin pe mine m-a atins la inima.la fel cred,ca si pe colega mea ''madalina'' care stiu ca si ea trece printr-o depresie. insa, eu doar iti spun un lucru:fii tare! nimic nu e usor in viata! si stiu cum e sa suferi, caci si eu am un gand ce ma apasa.viata merge inainte! incearca sa nu te mai gandesti la ea.stiu ca e greu, ca inca o iubesti, dar nu merita iubirea unei persoane atat de buna si sensibila!(iubirea ta!)...
un singur lucru mai am de zis...
nu te mai gandi la metode de sinucidere! nu are rost sa mori din pricina ei pentru ca nu va plange in urma ta.
Tot ce nu te omoara te face mai puternic, din suferinta inveti.
Fiecare maine care vine, e diferit de fiecare ieri.Incearca sa accepti fiecare maine cu un strop de speranta si fiecare ieri va fi trecut mai usor.
Curaj.
Frumos discurs, sa-mi amintesti sa mi-l dai si mie cand ma voi decide sa ma las invinsa si sa plang ca un copil
Ma asta-i viata, fiecare om trece printr-o depresie in dragoste, si eu am trecut prin asta, dar am invatat sa lupt, sa las totul in urma, sa dau trecutului, pentru mine conteaza viitorul si-atat, tu daca plangi ce crezi ca faci? Absolut nimic, fii putin mai realist, s-a terminat, din pacate s-a terminat, si tu ceea ce trebuie sa faci nu este sa te plangi, sa suferi ci trebuie sa fii tare, puternic, capul sus, continua-ti viata...ia-o logic ori plangi ori esti indiferent si te doare la bascheti, eu una as alege varianta adoua, viata continua, merge mai departe, cu sau fara persoana iubita pe care ai pierdut-o, un sfarsit de capitol inseamna si inceperea unui nou capitol Fii tare ca nu-i sfarsitul lumii>
Are dreptate greece12, ce nu te doboara te intareste, crede-ma iti spun din proprie experienta, ai grija de tine, vei trece peste asta, in timp.
Ce mare rahat daca te-a parasit, viata merge mai departe. Aveati planuri de viitor?