| naty_7527 a întrebat:

GATA M-AM SATURAT SA ASTEPT CEVA IMPOSIBIL?
M-am saturat sa astept ca baiatul care il plac sa nu vorbeasca cu mine el vorbeste cu alte fete iar cu mine doar priviri tot timpul Ne uitam unul la altul dar eu nu am curaj sa vorbesc cu el pentru ca atunci cand il vad vorbind cu fete ma pierd si nu cred ca mai are rost sa ma gandesc la el. NU INTELEG DE CE SE MAI UITA INSISTENT LA MINE DACA NU COMUNICA CU MINE DAR CU ALTE POATE...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Exista un timp pentru flirt.Pe care amandoi l-ati cam depasit. Daca trece perioada asta de tatonare si niciunul nu face primul pas, intervine plictiseala. Tu de ce nu faci primul pas? N-am zis sa sari pe el si sa il duci la altar, ci doar sa vorbesti cu elwinking
Despre orice.Scoala,familie,prieteni etc

| Carmen a răspuns:

Bunahappy cred ca si lui ii place de tine, probabil de asta nu are curaj sa intre in vorba cu tine. ce are daca faci primul pas? nu ai nimic de pierdut.asta e clar.incearca macar sa-l saluti, sa-l intrebi ce face.altfel vei regereta ca nu ai incercat macarwinking curajkiss

| hahaha a răspuns:

Poate esti timida si de accea nu te baga in seama, poate e el timid sau arata-i ca il placi ca poate si el te place dar crede probabil ca tu nu il placi. sper ca ai inteles ce am vrut sa zic happy pe scurt: Baga-l in seama, vorbeste tu cu el!

| Aniela2777 a răspuns:

Imi dai si mie id'ul tau? vreau sa vbhappy

| Kate_9642 a răspuns:

Pai cred ca te place.ar trebuie sa faci tu primul pashappy