| xbeib a întrebat:

Gay / lesby / bisexuali. Pro. sau contra si de ce?

24 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Eu sunt de acord cu dreptul la libertate. Fiecare e liber să facă ce vrea în pat.

| alinutzaap a răspuns:

Niciuna!happy

| alinutzaap a răspuns (pentru alinutzaap):

Adica nici pro nici contra.

| NoName_7204 a răspuns:

Nu vad de ce lumea ar avea ceva impotriva celor gay,lesbi sau bisexuali. Eu una fac parte din categoria " bisexuali " si mi se pare o chestie normala, acceptabila, nu demna de repulsie si scarba cum considera alti inculti care vad acest lucru cu ochi rai. Pur si simplu asta nu tine de noi, ca am vrea noi sa fim asa, ci suntem in asa fel nascuti cu aceste inclinatii pe care noi nu le putem controla.Totul vine de la sine,iar daca vreo persoana gay,bi sau lesbi se rusineaza cu inclinatiile sale sexuale si neaga acest lucru ar trebui sa mearga la un medic psiholog. Trebuie sa fim mandrii de ceea ce suntem, indiferent ca suntem bi, lesbi, gay, hetero sau mai stiu eu ce.
Numai bine :*!

| xbeib explică (pentru NoName_7204):

:* Eu nu am nimic cu celelalte inclinatii sexuale, de fapt am ceva cu persoaneele numite gay, adevarul e ca sunt scarbita de astfel de persoane.

| NoName_7204 a răspuns (pentru xbeib):

Ma nu stiu, fiecare are preferintele sale, crede-ma. si nu poate schimba realitatea. Bine, intr-un fel este putin gretos sa te gandesti la doi barbati facand sex dar ..fiecare cu viata si cu inclinatiile sale!laughing

| xbeib explică (pentru NoName_7204):

Asta da laughing

| Scliparici a răspuns:

Nu pot spune ca sunt nici pro nici contra si nu cred ca ar trebui sa isi dea nimeni cu parerea in fond fiecare face ce vrea cu viata sa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pro atata timp cat nu se exprima din punct de vedere sexual in public.

Asta cu lesbi si gay normal ca orice barbat e pro lesbi, dar na sa nu discriminam acum.

| Mihay95 a răspuns:

Pro lesby Contra gay
Sexul intre fete e o arta, e ceva frumos si de privit dar intre baieti e o boala la cap cei care fac asa ceva trebuie eutanasiatilaughing

| xbeib explică (pentru Mihay95):

laughing) contra gay deoarece esti baiat? Poate fetele sunt pro acestor thinking schimbari de realitatelaughing

| Mihay95 a răspuns (pentru xbeib):

Nu cred ca fetelor le plac baieti gay sau cine stielaughing mie unul imi provoaca scarba si repulsie pe cand chestia cu lesbi ti-am spus ele sunt sexul frumos, e o arta e ceva frumoslaughing

laughing)) ...totusi cine stiee. poate sunt fete care prefera astfel de ..baietii thinkingstraight facelaughing

| Mihay95 a răspuns (pentru xbeib):

Prefer sa cred ca nulaughing

laughing)) de acord cu tineeee.

| SpawNury a răspuns:

Contra si de ce? straight face Cum de ce. Asa bine laughing straight face :-&

| xbeib explică (pentru SpawNury):

laughing Semnul " :-& " spune tot.

| SpawNury a răspuns (pentru xbeib):

big grin

| rousz a răspuns:

Buna! consider ca fiecare persoana este speciala in felul ei indiferent daca esti lesby, gay sau bi, si ce daca? esti diferit ok bravo tie nu inteleg de ce majoritatea au probleme sau cand aud de asa ceva incep sa faca urat, asta-i viata faci ce-ti place si cu cine-ti place! eu nu sunt nici pro, dar nici contra pentru ca bine as fi falsa sa spun ca sunt pro, caci t-i se pare putin aiurea cand vezi cupluri, dar nu am nicio treaba caci nu ma intereseaza ce fac ceilalti, si bravo lor!

| Gorath a răspuns:

Total pro.Nu văd de ce ar trebui să-mi pese ce fac alţii în pat, cum zicea şi Paulla.

| sweetmih a răspuns:

Atractia de un anumit sex este o chestier psihologica, adica nu poti sa infrunti psihicul, dar pe langa asta ei sunt marginalizati din cauza asta si toata lumea are un lucru pentru care daca s-ar face atata discutie ar fi in locul lor asa ca eu iau o cale de mijloc si spun sa va puneti in locul lor pentru ca eu stiu deja cum e sa fii respins dar nu din acest motiv! Sper ca te-am ajutat

| LupulAlb a răspuns:

In cazul la lesbi este pro, deoarece este chiar o arta, dar contra in caz la gay, adica 2 prosti si-o trag in c*r.

| RAdrian18 a răspuns:

Pro: fiecare face ce vrea cu fundu si gura lui laughing)

| Loli_6304 a răspuns:

Coooontraa..doamne feriilaughing)) Dc? pentru ca i stupid