Gelozia este un sentiment atat de ravasitor pentru persoana care-l traieste si are cauze atat de diverse, adanci si complexe, incat este aproape imposibil de tratat, dezbatut intr-un singur articol.
Slabiciune trecatoare mereu.Chiar daca sunt geloasa incerc sa nu arat asta ca sa nu fie considerata slabiciune
Pentru unii boala grea, pentru altii doar o slabiciune trecatoare. Pentru mine, personal, este o boala destul de grea, insa incerc pe cat posibil sa o fac sa para neexistenta. Desigur, ca pentru fiecare dintre noi ea poate fi "amelioarata", ca sa-i zic asa, mai ales in relatia de cuplu cu multa dragoste. Daca nici cu iubirea nu poti depasi aceasta stare de gelozie, atunci balanta se inclina catre o obsesie nebuna.
Boala grea! Normal. -.-''
cu greu se trateaza. eu personal, incerc sa o evit cat de des. incerc sa nu fiu geloasa!
p. s wow... ce intrebare :S...
Boala grea. o urma de gelozie nu face rau in nici o relatie.denota dragoste si interes. dar cand deja depaseste libertatea celuilalt si ii iei aerul cu gelozia ta e o boala.foarte periculoasa.necontrolata duce la acte de nebunie.
Cea mai grea boala!
Si eu mai am problema din astea si nu stiu cum sa le rezolv de obicei vreau sa aflu tot nu exista leacasau remediu
Hm. gelozia...nu`i o boala. daca o stii controla.Eu nu sunt o persoana geloasa dar recunosc, imi place cand iubitul meu e gelos vad ca`i pasa de mine.