| ZupperSweet a întrebat:

Gelozia...cum sa scap de ea?

Răspuns Câştigător
| sticss a răspuns:

PF... e greu de scapat de ea...
si wo sunt geloasabig grin dar pe degeaba.big grin prietenul meu sta non stop cu mine pana si noaptea si eu tot sunt geloasa cand pleaca pe la masa.laughing nu stiu de ce

cel mai bine e sa ai incredere in tine nu in el pentru ca in baieti nu e prea bine sa ai incredere.

te intrebi de ce sa ai incredere in tine? pentru ca trebuie sa ai incredere ca se va intoarce la tine chiar daca se duce la o de aia de pe strada pe aia nu da nici un ban dar pe tine da o mie .asa trebuie sa te gandesti sau daca nu consideri sfatul asta bun ar trebui sa ai o discutie cu iel ceva gen eu te intreb... spui adevarul te iert. si ii pui ce intrebare vrei tu.gen " mai inselat vrodata " daca el spune da ar trebui sa o termini cu el pentru ca. ce are aia ai si tu.tongue

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, incearca sa vb mai mult cu partenerul, acorda-i mai multa credibilitate, daca va iubiti, trebuie sa si crezi in pers iubita, de multe ori gelozia strica relatii frumoase...

| Cryssy a răspuns:

Geloia. apare atunci cand nu ai incredere in partener.si eu sunt in general geloasa. dar am invatat sa am maii multa incredere in prietenul meu pentru ca si el are incredere in mine. happy

auran
| auran a răspuns:

Cand aflii sa-mi spui si mie, te rog...

| emi a răspuns:

Daca nici o metoda din raspunsurile data nu-ti reuseste gandeste asa:cu cat esti mai geloasa cu atat il in departezi mai rau, asa ca daca vrei sa fi cu el nu ai alt remediu decat sa il crezi, acum depinde daca esti geloasa putin, lucru normal pe de alta parte sau esti geloasa in asa fel incat l-ai vrea non stop numai pentru tine-lucru ingrijorator.Nu-i pune cusca de aur, vrea sa zboare!(si nu ma refer din floare in floarelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| alexuzha a răspuns:

Buna...pai ye cam greu si e am avut un prieten foarte gelos dar l-am facut sa inteleaga ca trebuie sa aiba incredere in mine, asta este prolema ta si in general celor care sunt gelosi nu aveti incredere in persoana iubita incearca s-o cunosti mai bine si sa vorbesti mai mult cu ya despre chiestia asta...ai mai multa incredere in ya si nu fi gelos di orce chiesti adica daca vorbeste cu un baiat nu te supara si nu ai pune fel si fel de intrebar...

cel mai inportan este sa ai incredere in ya asta ye secretul...

| zuzumic a răspuns:

Pai cred ca simplu pune la incercare partenerul/a... daca iti ramane fiel/a atunci vei vedea ca merita sa ai incredere in el/ea ...si nu are rost sa iti umbresti fericiea cu o gelozie prosteasca. Daca e in doze mici gelozia e foarte buna pentru ca asta arata ca ti la persoana de langa tine si nu vrei sa o pierzi dar daca este in cantitati foartemari atunci nu e bine de loc doar o sa reustesty sa indepartezi persoana draga ...Gandeste-te numai ca daca e sa te insele o poate face si cu tine de mana... pur si simplu daca e sa te insele te va insela... dar atat timp cat tu nu il /o indepartezi de tine nu va avea motive sa faca asta... sper sa iti fie de folos

| zanabuna a răspuns:

Daca nu exista un pic de gelozie, atunci nu exista iubire.insa "gelozia"nu trebuie sa fie la cote maxime.ai incredere in partener, nu te mai gandii atat de mult la el, ocupati timpul, stai de vb cu el si spui ce te macina si de asta esti geloasa.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Avand mai multa increderewinking

| madalin094 a răspuns:

Ei bine.nu poti scapa...asa usor...trebuie sai ma multa incredera in partener...si in plus daca esti geloas/a inseaman ca iubesti cu adevarat...vei scapa de ea cu timpul.ai sa vezi ...mai multe nu am ce sa-ti spun.winking Pa, pa

| lauracostina a răspuns:

Incearca sa ai incredere in cel de langa tine.Si prietenul meu este foaret gelos si i-am explicat ca nu are de ce sa isi faca griji in privinta mea pentru ca tin la el.si sa incerce sa aiba mai multa incredere in mine. o relatie se bazeaza pe incredere nu pe certuri.bafta!

| georgy_7464 a răspuns:

E greu sa-ti raspund la intrebarea asta si eu sunt geloasa.Am o relatie de un an si 9 luni iar de aproape o luna m-am mutat cu prietenul meu in alta tara.Serviciul lui e de asa natura incat intalneste o gramada de persoane, femei si din cand in cand mai fac si eu scene de gelozie.Totul este sa ai incredere in partenerul tau

| adelutzza a răspuns:

Si eu sunt geloasa, chiar si cand iese cu baieti in oras devin geloasa, cateodata ne mai certam din cauza geloziei mele.

Întrebări similare