Interesant dar depinde de fata. Unele daca vor sa fie cu tine poti sa le zici si n fata ca nu le deranjeaza. Oricum daca ai place de tine bine daca nu poti sa si manaci ghidul amice ca nu tine.
Pe bune? ultima mea iubita in afara de cea cu care sunt acum ma ura. si am reusit sa o fac sa ma placa. idee ea sa ai "pile" la prietenele ei cele mai bune. astfel vei sti ce ii place.
Hai frate ce te complici atat cu sfaturi de genul asta, vrei sa fi cu ea bine, nu vrei si mai bine
Fals.
Cea mai bună metodă să ieşi din friendzone este SĂ NU INTRI în friendzone.
Eu îmi susţin în continuare ideea că nu sunt prea reuşite relaţiile între parteneri care au fost just friends înainte de a avea o relaţie. Chiar dacă sunt reuşite...sunt naşpa. Adică am eu o părere nu prea bună despre ele, mie unul nu-mi plac şi nu vreau să am aşa ceva vreodată. Dacă am cunoscut o fată care îmi place flirtez cu ea să nu ajung în friendzone, din moment ce am apucat să intru în friendzone înseamnă că asta am vrut, nimic mai mult şi nu mai vreau să schimb asta.
Chestiile astea ce le spui tu aici se aplică marea lor majoritate la fetele cărora n-ai apucat să ajungi în friendzone încă.
Imi pare rau sa te dezamagesc.dar ghidul tau e foarte aiurea. Eu am multi prieteni baieti..si unii dintre ei au aplicat pe mine cateva tactici de-ale tale..si mi-se pare ca au inrautatit lucrurile. pentru mine un baiat care spune ca s-a culcat cu multe fete pierde totul din start. Mi-se pare ca daca asta ar fi adevarat, ar trebui sa tina pentru el.mie personal nu mi-ar placea sa se culce cu mine dupa ce "se presupune" ca s-a culcat si cu multe alte..si in plus m-ar deranja sa zica mai departe ca s-a culcat cu mine. mi-se pare o lipsa de respect pentru intimitatea mea. apoi daca se uita la alte tipe pe strada si vorbeste cu mine despre ele...clar o sa intre in friendzone..inseamna ca impartasim pareri..etc..niciodata nu o sa fiu atras de un baiat care se uita dupa fete.in caz ca isi propune sa ma faca geloasa, aiurea...nu mi-ar placea niciodata sa umblu la brat cu un barbat care se uita dupa altele.