| yoman13 a întrebat:

Greoi TPU. Sper sa ma puteţi ajuta ca şi pana acum. Ideea e ca îmi place de o fata şi de câteva zile vorbesc cu ea. Eu sunt genul care se ataşează repede, dar iubeşte greu, şi nu are mare încredere şi am învăţat inclusiv sa-mi control bătăile inimii. Ea e genul rece, indiferent, nu pune suflet, aparent de piatra. Dar eu cred ca doar vrea sa para asa şi e închisă. Are un orgoliu cât casa.Recent, am inteles de la o prietena ca si ea m-ar placea. Faza e ca suntem ca şoarece şi pisica şi se supăra din orice, iar eu nu sunt genul sa ma rog de ea. Ce sa fac sa o fac sa cedeze? Acum e supărată pe mine. Vine revelion şi ma gândeam ca as putea sa fac cumva sa recunoasca cum e de fapt, sa se deschida şi sa nu mai fie supărată. Şi-l va face acasă cu parintii ei şi cu o prietenă comuna a noastra. Dati-mi o idee ce sa fac, pentru ca la uşa ei nu pot sa merg, doar sub balcon eventual. Fundă celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Asemenea fete sunt mai sensibile decât crezi, trebuie doar să-ți dai seama unde trebuie să "lovești" și va ceda. O să te prinzi cu timpul, continuă să vorbești cu ea.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pana sa recunoasca fata, ar fi bine sa vorbesti cu ea si sa recunosti tu primul ca o placi. Cat despre revelion, ai toate sansele sa-l faci singur, sau cu baietii.

| grab a răspuns:

Mestere, nu oricare doi oameni de pe planeta asta sunt sortiti sa se inteleaga si sa se iubeasca. mai incearca si tu acolo o apropiere treaca de la tine si de data asta si daca nu vrea, las-o cu orgoliul ei si vezi-ti tu de viata ta mai departe cu alta care te merita si stie sa te pretuiasca. fara suparare, pierzi timpul cu asa specimene! happy

Răspuns utilizator avertizat
| g00dmorning a răspuns:

Da-i un cadou cu un text,, iarta-ma". Poate o sa te ierte happy