| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Gresala mare... i'am zis baiatului acela de care imi place ca il plac si el o place pe cea mai bna prietena a mea crying si cand i'am zis ca il plac o iesit de pe mess crying care e faza dc s-a comportatt asa?crying ce sa fac si cum sa fac angry?

Răspuns Câştigător
| sweetgirl_3109 a răspuns:

Poy poate baiatu` s`a rusinat, ori e prea timid, pote te place si no vrea sa-ti sp, exista mult3 variante... fundita plzzzzzzzzz te rog

3 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Păi dacă ştiai c-o place pe-aia, atunci ce fel de prietenă eşti tu de încerci să fii tu cu el?!
Din punctul meu de vedere tu te interpui între fericirea prietenei tale. Serios!
Eu ca bărbat, dacă cea mai bună prietenă a fetei pe care o plac mi-ar spune pe messenger că mă place m-aş gândi la două chestii:
1. Dacă o plac tare de tot, pe cea mai bună prietenă a ei aş ignora-o complet şi dacă ajung să am o relaţie cu fata îi spun să-şi ţină "prietena" în lesă sau să termine de tot cu ea că e clar că nu-i vrea binele.
2. Dacă sunt nesigur, aş renunţa şi la ea şi la cea mai bună prietenă a ei ca să evit problemele. Fete mai sunt.
3. Dacă nu o plac dar aş vrea să fiu cu ea, atunci i-aş zice "OK" şi celei mai bune prietene şi aş face tot posibilul să fac sex cu cea mai bună prietenă şi apoi s-o las cu ochii-n soare căci aşa păţeşti când te bagi unde nu-ţi fierbe oala!
Vezi-ţi de treaba ta. Nu e singurul băiat, mai sunt destui!
Eu nu ştiu ce fel de cele mai bune prietene aveţi voi de niciodată nu găsiţi bărbaţi "liberi" şi mereu cel al prietenei e mai atrăgător.
Sunt sute de întrebări de genul ăsta aici pe site.

| emchristina a răspuns:

Nu a stiut ce sa-ti raspunda. l-ai luat prin surprindere si daca ii place de prietena ta mai bine nu-ti bati capul cu el.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca lui ii place de prietena ta cea mai buna, atunci reactia lui e normala
situatii sunt:fie i-a cazut netu`, fie nu mai avea chef de vb... daca face faze de astea nu are rost sa-ti bati capul pentru el.