| StillMissYou a întrebat:

Gresesc?
Vreau sa ma ajutati sa-mi spuneti daca gresesc cu ceva si ce trebuie sa scimb?
Eu sunt in "relatie la distanta" avem cinteva probleme ex. fosta lu-ea, prietenii.
Noi doi nu vorbim asa de des pe skype (2-3 ori pe saptamana) uneori imi pare cal cert cam prea mult ca cind vorbim apu vine prieteni luea si se il cheama afara sau eu mai stiu ce si se grabeste incit nici nu poate normal sa-mi spuna"puiusor imi cer scuze dar trebuie sa plac acum, o sa mai intru si o sa mai vorbim-te pup si te iubesc) Dar el uneori se grabeste si nu-mi place ma supar si incep sa doar sa spun " bine noapte buna" si el vede ca raspund rece si ca sunt suparata si incepe sa ma alinte si ma intreaba daca m-am suparat asa se mai intimpla sau este mai multe lucrur in care il cert si ma gindesc daca e rau asta mai ales cind nu suntem unu linga altu? si cum sa fac sa inteleaga ca vrea sa vorbim mai mult cind avem ocazia :-(

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Gresesti.
Il bazai inutil si-l presezi.
Ai rabdare si da-i libertatea necesara,altfel convorbirile dintre voi vor deveni un chin si va vorbi din ce in ce mai putin, le va ocoli.
Chiar ti-as recomanda, de 2-3 ori sa te "grabesti" si tu si sa iesi repede,ca sa vada cum e si sa i se faca dor.
Si,in afara de asta,spune-i pur si simplu ca ai vrea sa vorbiti mai mult!
Dar,nu insista si nu te imbufna cand nu se poate,nu te comporta ca un copil rasfatat.
Relatiile la distanta sunt dificile prin insasi natura lor.
Cand vorbiti trebuie sa fiti numai ras si bucurie.
Tie ti-ar face placere sa vorbesti mereu cu cineva care te cearta?
Deci, ai grija.
Gandeste-te ca doar atat ai la dispozitie, 10 minute pe saptamana sa-i spui omului iubit cat iti lipseste si ca abia il astepti.Nu strica aceste clipe!

2 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Nu stiu sincer si eu sunt la fel ca tine: geloasa si certareata, posesiva.dar stii de ce suntem asa? din cauza neincrederii si a nesigurantei.ai sa vezi cand vei gasi pe cineva care sa fie exact asa cuim iti doresti tu: sa te sune mereu sa vorbiti des si sa "te sufoce"(intr-un mod placut normal) nu o sa te mai chinui atat.baietii asa cum ne dorim noi sunt mai rari dar exista si eu cunosc destul(de ex iubitii colegelor mele sunt exact asa cum am zis mai sus)laughing ma rog fiecare are norocul lui/ei.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Acuma vezi si tu cum e o relatie de la distanta ca te ia dorul, supararile si toate astea. Poate pe viitor o sa iti dai seama ca ai gresit cand te-ai pus cu el intr-o relatie