Incearca sa duci relatia la urmatorul nivel.vezi reactia ei(ai grija in detaliu la reactiile ei), dar nu fizic direct, incearca sa ii pui cateva intrebari "incriminatorii" in "gluma". uita-te la reactia ei, sau daca ai destul sangre in your balls, invit-o la un date, du-o undeva frumos.depinzand de varsta, scoate-o la un suc/prajitura/plimbare in parc/dinner la un restaurant cochet.Nu iesi in locuri mult prea aglomerate, s-ar putea sa nu puteti vorbi deschis despre orice(rusine/stanjenire etc). Nu te gandi doar cum sa te cuplezi cu ea, bucura-te de timpul petrecut alaturi de ea, fa-o sa rada.etc.Iar daca totul merge bine si atractia e reciproca, la final te scoti cu un sarut. poate mai mult cine stie.Bafta! >Nas
Sfatul meu e sa nu ii recunosti ca tii la ea ci pur si simplu sa ii arati doar prin fapte. Din momentul in care ii spui ca o placi isi va pierde interesul fata de tine, daca exista si va deveni indiferenta cu siguranta din 2 motive:1.nu te place si nu vrea sa iti dea sperante / 2. poate de place dar daca i-ai spus nu mai are rost sa te verifice, ceea ce nu e plictisitor.sa te descopere ea...adica isi pierde interesul fata de tine si stie ca te are si la mana.
Ai mare grija ce faci. dovedeste-i ca o placi!
funda?
Bună! Eu cred ca vede in tine mai mult un prieten sau vrea doar o relatie de scurtă durată. Exista si sanse de a vrea o relatie cu tine dar cam slabe după mine.
Bye bye
Mutubal întreabă: